144+ Hz FreeSync monitör önerisi

Bütçe
3000₺ - 3500₺
Bu monitörler nasıldır ?

Eh, ikisi arasından VG249Q1A olanı alınabilir diğeri VA panel ve ghosting sorunu yaşatır ve bir arkadaşımız o VG247Q1A monitörde ghosting sorunu yaşadığını söyledi dün. Ama asıl önerim Lenovo G24-20. Ucuz ASUS TUF monitörleri önermiyorum.

İki monitör arasında kaldım benim için yüksek Hz değerine sahip olması birde HDR vesaire olursa daha iyi olur aslında ama çok önemli değil diğer özellikler zaten Freesync kullanmıyorum

VA ile IPS arasında ki renk farkı çok mu ?

İki monitör arasında kaldım. Benim için yüksek Hz değerine sahip olması bir de HDR vesaire olursa daha iyi olur aslında ama çok önemli değil diğer özellikler zaten FreeSync kullanmıyorum.

VA ile IPS arasında ki renk farkı çok mu?

Fark ettirecek düzeyde. Ayrıca yüksek Hz bir işe yaramıyor. Her oyunda 200 300 FPS almayacaksın sonuçta. Hatta bazı oyunlar kasıyor gibi gözükecek. 165 Hz veya 144 Hz yeterli.

Bana sorarsan lenovo al.

Fark ettirecek düzeyde. Ayrıca yüksek Hz bir işe yaramıyor. Her oyunda 200 300 FPS almayacaksın sonuçta. Hatta bazı oyunlar kasıyor gibi gözükecek. 165 Hz veya 144 Hz yeterli.

Bana sorarsan lenovo al.
Ancak CSGO gibi oyunlarda işe yarar zaten birde Battlefield gibi oyunlarda ekran kartı RX6600 144hz olursa tam benlik zaten

Başka öneri yok mu ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı