Onu ben de fark ettim ama klavye otomatik düzeltmesi olduğu çok belli, niye birisi durup dururken profesyonel CS oynamadığını belirtsin özellikle konudaKonu sahibinin konu açılış yazısını güzel okursanız anlarsınız![]()
Onu ben de fark ettim ama klavye otomatik düzeltmesi olduğu çok belli, niye birisi durup dururken profesyonel CS oynamadığını belirtsin özellikle konudaKonu sahibinin konu açılış yazısını güzel okursanız anlarsınız![]()
Belirtmiş işte,profesyonel olarak oynamadığı içinde IPS önerisi istemişOnu ben de fark ettim ama klavye otomatik düzeltmesi olduğu çok belli, niye birisi durup dururken profesyonel CS oynamadığını belirtsin özellikle konuda![]()
Kolay gelsin.Belirtmiş işte,profesyonel olarak oynamadığı içinde IPS önerisi istemiş![]()
Bütçem yok. Başlık "Piyasadaki en ucuz 144Hz monitör" idi. Değiştirmişler.Butceni soyle.
Bu panellerden çok anlamam. Renk ve tepkime farkları oluyormuş. 5Ms geçmesin yeter bana.IPS zorunlu mu? En ucuzu istiyorsunuz, VA'lar daha ucuz oluyor genelde o yüzden.
IPS;
VA;
![]()
Philips 23.8 242E1GAJ/01 1920x1080 144Hz Hdmı Dp 1ms Gaming Monitör - ebrarbilgisayar.com
Philips 23.8 242E1GAJ/01 1920x1080 144Hz Hdmı Dp 1ms Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'da. Philips 242E1GAJ-01 fırsatlarını kaçırmayın!www.ebrarbilgisayar.com
Otomatik düzeltme değil kendim yazdım.Onu ben de fark ettim ama klavye otomatik düzeltmesi olduğu çok belli, niye birisi durup dururken profesyonel CS oynamadığını belirtsin özellikle konuda![]()
Belirtmeniz saçma olmuş ama her neyse.Otomatik düzeltme değil kendim yazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.