144 Hz monitör ayarları nasıl olmalı?

Yanlış bilgi vermeyin V-Sync fps'inizi sabitleyerek ekrandaki yırtılmaları düzeltir, bu yüzden size akıcı geliyor. Fakat V-Sync aşşşırı derecede Input Lag'ınızı arttırır yani asla ama asla fps oyunlarında v-sync kullanılmamalı.
Söylediğinizi özetledim zaten. V-Sync açtığımda Input lag yapıp yapmaması beni ilgilendirmiyor. Ben de fark yoktu. V-Sync fps'inizi sabitleyerek ekrandaki yırtılmaları düzeltir demişsiniz. Benim sadece söylemediğim tek kısım, yırtılmayı önlemesi. Söylediğimiz şey aynı.

Yanlış bilgi vermeyin V-Sync FPS'inizi sabitleyerek ekrandaki yırtılmaları düzeltir, bu yüzden size akıcı geliyor. Fakat V-Sync aşşırı derecede ınput lag'ınızı arttırır yani asla ama asla FPS oyunlarında V-Sync kullanılmamalı.

Arkadaş kendinde olanı yazmış. V-Sync daha iyi dememiş ki.
Yanlış bilgi verdiği yok. Siz yanlış anlamışsınız.

Arkadaş kendinde olanı yazmış. V-Sync daha iyi dememiş ki.
Yanlış bilgi verdiği yok. Siz yanlış anlamışsınız.
Söylediğinizi özetledim zaten. V-Sync açtığımda Input lag yapıp yapmaması beni ilgilendirmiyor. Ben de fark yoktu. V-Sync fps'inizi sabitleyerek ekrandaki yırtılmaları düzeltir demişsiniz. Benim sadece söylemediğim tek kısım, yırtılmayı önlemesi. Söylediğimiz şey aynı.
Hayır ben yanlış bilgiyi o manada vermedim, arkadaş demiş ki dönüşlerim bile akıcı, oyunum çok akıcılaştı, demiş. Eksik bilgi yani birisini bunu okuyarak V-Sync açarsa Input-Lag gibi bir çok eksisini yaşayacak manada. Yani oyunun akıcı olması iyi bir yönü değil, en azından fps oyunlarında. Çünkü input lag sanki akıcıymış gibi yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı