Çözüldü 144 Hz monitör tavsiyeleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

funsavber

Picopat
Zamanında 5 yıl önce LG monitör aldım. Yıllarca kullandım ve 7 ay önce RTX 2060'lı sistem topladım. Bir gün Vatan PC'de teşhir bilgisayarlarında oyun oynayan çocuklar ilgimi çekti izleyeyim dedim. Çocuklar PUBG oynuyor bayağı akıcı sanki içindesin heves ettim kurdum PC'ye PUBG girdim bende o akıcılık yok FPS yüksek akıcılık sıfır biraz araştırma sonucunda bunun monitör ile ilgili olduğunu öğrendim işin özü 144Hz bir monitör alacağım ama Gamepower Rampage gameboost gibi markalar daha ucuzken neden MSI daha pahalı? Biri aydınlatabilir mi?

Dip not: Sırf cevap almak için üyelik açtım ilk konum hatam varsa affola.

Çözüm
Bi' şeylerden kıstıkları için ucuz oluyor. Ve kıstıkları şey ms, Hz değeri, çözünürlük gibi göze batacak şeyler olmadığından satıyor.

Kıstıkları şey malzeme kalitesi. Bu tür markalar klavye mouse gibi şeylerde bu taktikle iyi iş çıkarabilse de monitörde malzemeden kısmak demek batırıp sıvamak demek, yarı yolda kalmanız demek.

Bütçe belirtin, size en kaliteli ve uygun 144Hz monitörü önereyim, önerelim.
Zamanında 5 yıl önce LG monitör aldım. Yıllarca kullandım ve 7 ay önce RTX 2060'lı sistem topladım. Bir gün Vatan PC'de teşhir bilgisayarlarında oyun oynayan çocuklar ilgimi çekti izleyeyim dedim. Çocuklar PUBG oynuyor bayağı akıcı sanki içindesin heves ettim kurdum PC'ye PUBG girdim bende o akıcılık yok FPS yüksek akıcılık sıfır biraz araştırma sonucunda bunun monitör ile ilgili olduğunu öğrendim işin özü 144Hz bir monitör alacağım ama Gamepower Rampage gameboost gibi markalar daha ucuzken neden MSI daha pahalı? Biri aydınlatabilir mi?

Kullandığı panel veya MS düşüklüğü daha pahalı yapar. James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com internet kafede var.

Bi' şeylerden kıstıkları için ucuz oluyor. Ve kıstıkları şey ms, Hz değeri, çözünürlük gibi göze batacak şeyler olmadığından satıyor.

Kıstıkları şey malzeme kalitesi. Bu tür markalar klavye mouse gibi şeylerde bu taktikle iyi iş çıkarabilse de monitörde malzemeden kısmak demek batırıp sıvamak demek, yarı yolda kalmanız demek.

Çözüm

Araştırmalarınızla işin özünü öğrenmişsiniz. 144Hz nimettir. Şu an kendi kullandığım modelden çok memnunum: AOC G2460PF.

1500 - Eğer Biraz daha zorlarsam max 2000 ama 1500 TL Civarı Olursa daha iyi olur.

1500 - Eğer Biraz daha zorlarsam max 2000 ama 1500 TL Civarı Olursa daha iyi olur.
Mis gibi bir bütçe hocam, sakın James Eşşşek, Everest, Gamebooster tarzı markalarla hiç etmeyin.
Hem renk, hem malzeme kalitesi olarak bu civardaki en iyi monitörleri atıyorum:

1. Tercihiniz bu olsun, canavar gibi bir şey. Renk gamutları vs. insanı hayrete düşürecek seviyede.

Bu da çok sağlam bir monitördür ama yükseklik ayarlama gibi şeyler yok.

2000TL gibi bir bütçeye çıkmam için daha fazla beklemem gerekiyor. Bildiğim kadarıyla bu monitör belli zamanlarda stoklara geliyor. Yani bu monitörü almam zor :)

Aşırı zamlanacakmış bizim sokakta biri alıyor sınırlı stok geliyor bu fiyata bulabileceğin en iyi monitör. Hemen al bence ikna et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı