144 Hz monitörü dizüstü bilgisayara bağlamak

mehmethe

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 144 Hz monitörümü laptopuma HDMI ile bağladım ancak Hz oranını 120'ye çekemiyorum. 60 Hz dışında bir seçenek göremiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI ile 120Hz veriyor maximum ekstra olarak dahili ekran kartının kaç HZ desteklediğinede bakman gerekiyor.
144 Hz monitörüm var maximum 60Hz alabiliyorum şu an.

Hangi HDMI sürümünü kullandınız.Sadece 2.0 HDMI ile 144 hz veriyor.
HDMI kablom 2.0 olması gerekiyor. AOC'un kendi kablosunu kullanıyorum.
HDMI ile 120Hz veriyor maximum ekstra olarak dahili ekran kartının kaç HZ desteklediğinede bakman gerekiyor.
144 Hz monitörüm var maximum 60Hz alabiliyorum şu an.
Teşekkür ederim hemen bakacağım. Bununla doğrudan ilişkili sanırım.
120'ye çektiğinde ekrana görüntü gelmiyor değil mi aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü.
Henüz bir yere çekemiyorum çünkü 60 ve altını gösteriyor sadece.

Technopat bir videosunda 240 Hz bile yapmıştı. Hz arttırma işlemini nereden yapıyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemi direkt Hz ayarları kısmından yapıyorum ama dediğim gibi 60 ve altı sadece görünüyor.

Intel HD graphic kartı kullanıyor büyük ihtimalle Intel denetim panelinden yapman lazım ayarı.
Ayarı yaparken 2. monitörü ayarladığına dikkat et.
Tavsiye olarak da Intel denetim panelini monitör ekranına alıp orada ayarla 120 Hz görüp ayarlarsan görüntü gelmeme ihtimali var.
Böyle bir şey yaşadığım için yarım saat nasıl düzelteceğim diye düşünmüştüm :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı