- Makaleler
- 2
Sen al kardeşim 144 Hz. Hatta paran varsa 165 Hz ucuza bulabilirsin.Bugün sistem toplasam bile en az Rtx 2060 toplarim.
Sen al kardeşim 144 Hz. Hatta paran varsa 165 Hz ucuza bulabilirsin.Bugün sistem toplasam bile en az Rtx 2060 toplarim.
KPSS hazırlanıyorum. TV 1080p. Sırf CS için alınır mı. Bide film izlerken fark olurmu?@Huayra o zaman alırsın 144 Hz'yi. Ayrıca, madem toplayabiliyorsun, neden uğraşıyorsun dizüstüyle?
@mstfaozder evet, bir seçenek. Ayrıca her TV 1080p değil.
Kesinlikle öyle alacağın cihaz seni bir üst kademeye çıkartır ilerde bir kasa toplayacak olursan da ekipman sahibi olmuş olursun.Teşekkür ederim iyi günler
Yanlis yonlendirmeyin dizustunde minidisplay port var minidisplaya displayportla baglanabilirsin kardes ben bagliyim120 hz kullanabilirsin. 144 hz DisplayPort ile mümkün olur. Dizüstünüzün bu girişe sahip olduğunu düşünmüyorum. HDMI ile 120 hz devam edersiniz. Oyuzden 144 hz alman maddi olarak mantıklı olmaz.
Ekran kartı problemini nasıl çözüyorsun?Yanlis yonlendirmeyin dizustunde minidisplay port var minidisplaya displayportla baglanabilirsin kardes ben bagliyim
Kardes mevzu 144 hz almak degil mevzu hizli akici oyun deneyimi varsa paraniz alin aradaki fark guzelArkadaşlar, 60hz dizüstü bilgisayarıma 144hz monitör taksam nasıl olur ? Geçenlerde 144hz ile 60hz bilgisayaa baktım. Fark çok fazla var. Bir tane 144hz monitör alıp. Üstüne klavye mouse taksam nasıl olur?
Ben de aynısını yazdım arkadaşa aslında istediği performansı alamaz o sistemle fakat hdmı üzerinden alacağı performans onu tatmin edecektir. Eğer bütçesi var ise monitörü geleceğe yatırım amaçlı 144 hz 1 ms en azından 1080p alabilir. Kimsenin kimseyi yanlış yönlendirdiği yok.Kardes mevzu 144 hz almak degil mevzu hizli akici oyun deneyimi varsa paraniz alin aradaki fark guzel
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.