Dizüstü Bilgisayara 144 Hz Monitör Takmak

Şahsen ben olsam 144 HZ olanı alırım. İleriye dönük almak mantıklı olur çünkü bu yıl 4.nesil işlemcimi yükselttim, elime krediden para geçince 9.nesile terfi ettim. Durduk yere 7-8 ay içinde 2.masrafı yapmış oldum kısaca. Ayrıca her oyunda illa 144 FPS'ye almaya gerek yok. Sonuç olarak 70-80 FPS bile alsan 60 HZ'de göremiyeceğin akıcılığı görmüş oluyorsun her türlü. :D

120 hz kullanabilirsin. 144 hz DisplayPort ile mümkün olur. Dizüstünüzün bu girişe sahip olduğunu düşünmüyorum. HDMI ile 120 hz devam edersiniz. Oyuzden 144 hz alman maddi olarak mantıklı olmaz.
Yanlis yonlendirmeyin dizustunde minidisplay port var minidisplaya displayportla baglanabilirsin kardes ben bagliyim

Arkadaşlar, 60hz dizüstü bilgisayarıma 144hz monitör taksam nasıl olur ? Geçenlerde 144hz ile 60hz bilgisayaa baktım. Fark çok fazla var. Bir tane 144hz monitör alıp. Üstüne klavye mouse taksam nasıl olur?
Kardes mevzu 144 hz almak degil mevzu hizli akici oyun deneyimi varsa paraniz alin aradaki fark guzel

Kardes mevzu 144 hz almak degil mevzu hizli akici oyun deneyimi varsa paraniz alin aradaki fark guzel
Ben de aynısını yazdım arkadaşa aslında istediği performansı alamaz o sistemle fakat hdmı üzerinden alacağı performans onu tatmin edecektir. Eğer bütçesi var ise monitörü geleceğe yatırım amaçlı 144 hz 1 ms en azından 1080p alabilir. Kimsenin kimseyi yanlış yönlendirdiği yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı