Hocam 60 aldığımda akıcı sanardım bu çok büyük bir avantaj gerçekten ya.240 Hz denemedim fakat net fark ediyordur.
60 dan 144 geçiş gibi hissettirir mi hocam yani aşırı merak ediyorum 60 144 ile bu kadar fark var ise 240 hz ne olur diye.Evet. Rekabetçi oyunlarda farkı hissedebiliyorsunuz.
Onun kadar değildir fakat yine hissettiriyor.60 dan 144 geçiş gibi hissettirir mi hocam yani aşırı merak ediyorum 60 144 ile bu kadar fark var ise 240 hz ne olur diye.
Hocam aslında 60 dan 144 geçince uçağa binmiş gibi oluyoruz ya 240 hz hiç denemediğim için aradaki fark bu kadar ciddi olur mu diye düşünüyorum.96 Hz fark var öyle düşünün. 60 Hz'nin 1.5 katı kadar neredeyse.
Hocam aslında 60'dan 144 geçince uçağa binmiş gibi oluyoruz ya 240 Hz hiç denemediğim için aradaki fark bu kadar ciddi olur mu diye düşünüyorum.
Hocam gerçekten çok ilginç değil mi?144'ü daha önce görmemiş biri olarak 60 takılıyor gibi gelmiyordu.Şimdi akıcılık olarak yeni bir çağa girmiş gibi hissetmeyebilirsiniz ama 240'dan sonra 144 görünce o bile kasıyor gibi geliyor.
Neden geri geçtiniz hocam?Masaüstünde fark ediliyor ama ben oyunlarda çok fark göremedim, 280'den 144'e geçtim geri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.