144 Hz ve 240 Hz arasında fark var mı?

Esporcu olmadığımı ve çok tryhard olmadığımı fark edince 2K'ya geçtim. Yani bu işi ciddiye almıyorsan 144Hz normal oyuncuya ve kullanıcıya yeterli diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam. Amacım eğlenmek ve oyunu oynayabildiğim en iyi şekilde oynamak ama dediğiniz gibi kesinlikle 144 yeterli bütçeyi zorlamak mantıksız olacaktır diye düşündüm.

Yıllarca 60Hz kullandım 144 geçtiğimde o aradaki farkı hissi bilirsiniz. 144'ten geçiş yaptığımızda 240'a bu söz konusu mudur?

60 Hz kasıyor gibi geliyor artık. :D
Akıcılık olarak %25 fark var. Fakat asıl fark Motion Clearity 240hz de uçan kaçan ne varsa daha net.
240hz + Dyac dahada net .360hz +Dyac artık görüntü crt monitorlerdeki gibi oluyor.
Aslında rekabetçi oyunlar için aradığımız hem tepkisellik (hz artıkça response ms cinsinden düşüyor ve oyunlardaki gerçek görüntüyü görüyorsun)
hemde Motion Clearity.

Akıcılık olarak %25 fark var. Fakat asıl fark Motion Clearity 240hz de uçan kaçan ne varsa daha net.
240hz + Dyac dahada net .360hz +Dyac artık görüntü crt monitorlerdeki gibi oluyor.
Aslında rekabetçi oyunlar için aradığımız hem tepkisellik (hz artıkça response ms cinsinden düşüyor ve oyunlardaki gerçek görüntüyü görüyorsun)
hemde Motion Clearity.
Hocam o kadar anlamıyorum mazur görün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı