144Hz 1ms 1080P Monitör Önerisi

FinnPUBG

Decapat
Katılım
8 Nisan 2019
Mesajlar
439
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemimi sipariş verdim. Ekipmanlarım tamam sadece monitör kaldı. 144Hz ve 1Ms “TN” panel önerilerinize ihtiyacım var. Sistemde genellikle CS, PUBG gibi oyunlar oynayacağım için görüntünün renklerin pek önemi yok. Curved monitör düşünmüyorum, Flat olursa sevinirim. Ekran Kartım RTX2060, aklımda Asusun VG258Q modeli var ama çok göz yorduğuna dair yorumlar okudum. Aynı modelin MG ve sonlarında Q’E gibi rakamlar olan aynı monitör ama farklı modeller olduğunu fark ettim. Bütçem 2.000₺ Şimdiden teşekkür ederim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BENQ XL2430 6 aydır kullanıyorum ve cidden harika, kesinlikle indirimdeyken kaçırma.
Hocam bir zamanlar baya beğendiğim ve almayı düşündüğüm monitör ancak FreeSync veya G-Sync herhangi bir desteği yok monitörün anlam veremedim o zaman yırtılma olup durucak ama kullananıda çok araştırdım cevap bulamayınca bıraktım bende :) birde bunun sonunda T modeli olanı var aralarındaki fark nedir?
 
FPS oyunları için bana sorarsan 27" monitör alma 24" fazlası kafanı çevirmek zorunda kalıyorsun bu hem seni yoruyor hemde senin tepki verme süren arta bilir. Seçtiğin monitör gayet güzel bende ASUS 24" VG248QE kullanıyorum çok iyi. PUBG Takılıyorum sürekli eklemek isteyen herkes ekleyebilir Steam ismim: atacanciller
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı