MehmetBal12
Centipat
TN panellerin tepkime süresi IPS'ye göre daha düşük, düşük olması olumlu anlamda. Daha hızlı yani.
IPS panelin avantajı olarak tepkime süresi yazılması ilginç. Önerim şu videoyu izlemen:
Evet videodaki bilgileri biliyorum fakat benim kafama takılan şu her yerde IPS VA ya göre daha az tepkime süresine ait yazıyor. Ama siz bana VA önerdiniz onun yerine daha güzel görüntülü ve daha az tepkime süreli bir monitör almak daha mantıklı değil mi? Aslında ilk baş TN almak istiyordum fakat burada birçok şey öğrendim. Aslında hiç film izlemem bazen video ve sadece oyun. Ama bu bilgileri vermeme rağmen kimse TN almalısın dememiş. Sizin bana önerebileceğiniz panel tipi nedir?
@Ahmet08 @Caner Uncu Şu konuma bakıp yardımcı olur musunuz? Cevaplarınızı bekliyorum. Rekabetçi oyunlar için AOC C24G1 vs AOC 24G2U - Technopat Sosyal
Rekabetçi oyunlar için AOC C24G1 vs AOC 24G2U
Bu iki monitör arasında kaldım. Film hiç izlemem. Ama CS GO tarzı oyunlar çok oynarım. Yani oyun için hangi monitör?
IPS vs TN vs VA - Which Is Best For Gaming? [Simple Guide]@Ahmet08 @Caner Uncu Şu konuma bakıp yardımcı olur musunuz? Cevaplarınızı bekliyorum.
Rekabetçi oyunlar için AOC C24G1 vs AOC 24G2U
Bu iki monitör arasında kaldım. Film hiç izlemem. Ama CS GO tarzı oyunlar çok oynarım. Yani oyun için hangi monitör?www.technopat.net
Son düzenleme: