144Hz 1ms monitör Önerisi

Eireine

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 16.06.2020 tarihinde yeni bir monitör almaya karar verdim. Bu monitörü CS:GO, Fortnite gibi oyunlar için alıyorum. 1ms ve 144Hz olması sanırım benim için en iyisi ve cebim içinde en uygunu olacaktır. Biraz araştırmadan sonra bu modeli buldum: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol %58 indirimde, fakat emin olamıyorum, 1500 lira bütçeyle 144Hz 1ms önerileri yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, 16.06.2020 tarihinde yeni bir monitör almaya karar verdim. Bu monitörü CS:GO, Fortnite gibi oyunlar için alıyorum. 1ms ve 144Hz olması sanırım benim için en iyisi ve cebim içinde en uygunu olacaktır. Biraz araştırmadan sonra bu modeli buldum: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol %58 indirimde, fakat emin olamıyorum, 1500 lira bütçeyle 144Hz 1ms önerileri yapabilir misiniz?

1.500 lira fiyat bandındaki indirimli monitörlerin o monitörden iyi olcağını sanmıyorum Max TN panel yada VA panel monitör olur enfazla.

Peki size göre en iyisi mi? Oyun için vs. çünkü iyice araştırmadan almak istemiyorum.

Bana göre cillop gibi monitör vallahi. O fiyat bandında Acer, ASUS, ViewSonic var Acer'de güzel ama çok sevmiyorum o markayı ViewSonic mi asusmu dersin ASUS bir tık daha içime siniyor ve o monitör gerçekten çok güzel.
Peki size göre en iyisi mi? Oyun için vs. çünkü iyice araştırmadan almak istemiyorum.

Mesela ben indirimde MSI'ın 144Hz kavisli monitörünü aldım kavisliyi çok tavsiye ediliyordu ama ben memnun kalmadım CS. GO'da yan ekranlar siyahken oynuyorum.

Son düzenleme:
Bana göre cillop gibi monitör vallahi. O fiyat bandında Acer, ASUS, ViewSonic var Acer'de güzel ama çok sevmiyorum o markayı ViewSonic mi asusmu dersin ASUS bir tık daha içime siniyor ve o monitör gerçekten çok güzel.

Mesela ben indirimde MSI'ın 144Hz kavisli monitörünü aldım kavisliyi çok tavsiye ediliyordu ama ben memnun kalmadım CS. GO'da yan ekranlar siyahken oynuyorum.
Diğer sitelerede baktıktan sonra trendyolun yalan indirim yaptığını gördüm. HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Fiyatı Bu mu daha iyi yoksa önceden attığım mı? Yoksa daha iyi modeller var mı zahmet olmazsa bi bakarmısınız 1300-1500 bütçem var ve en iyi 144hz 1ms oyun monitörünü almak istiyorum.

ben gamepower olanı bi arkadaşımda görmüştüm bayağı güzel uzun bi süredir kullanıyor ve kavisli bir monitör
2. olanda gayet güzel kavisli değil ama 165hz
her ikiside iyi markalardır tavsiyemdir.

HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Fiyatı

buda bayağı güzelmiş alabılirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı