144Hz Curved monitör önerisi

Bütçe
2.500TL
Bilgisayarı LoL, Rainbow Six Siege oynamak ve diğer Online işlerim için kullanıyorum, curv mü, düz mü almalıyım kararsız kaldım. Öte yandan 27 almayı düşünüyordum ama arkadaşım 24 inch oyunlar için ideal bir boyut olduğunu, 27 ile oyunlarda zorluk çekeceğimi kafamı çevirmem gerekeceğini söyledi. Ben hala kararsızım. Sizce 24 mü 27 mi almalıyım? Önerdiğiniz bir monitör varsa link atabilir misiniz? Teşekkürler.

Bence 24" ve flat almalısın. Zaten Curved monitörün pek bir numarası yok. Curved alacağına daha yüksek HZ değerine sahip 24" monitör alabilirsin.

İster rekabetçi ister hikayeli oyun olsun her türlü curved öneririm. alıştıktan sonra flat monitörler nekadar kötüymüş anlıyorsunuz gerçekten :D. Önerimi de yapıp gideyim. https://www.hepsiburada.com/msi-opt...isplay-full-hd-curved-monitor-p-HBV00000NFLJ9

Curved'in pek bir numarası yok demek yanlış olur, LoL'de elmas lig solo top oyuncusuyum. Çok net bir şekilde kendinizi oyuna daha hakim ve her şey elinizin altındaymış gibi hissedersiniz curved kullanırsanız. Atıyorum LoL oynadığım için LoL'den örnek vereyim, kite yapmaya curved monitöre geçince başladım. Normal monitörlerde kite yapamıyordum :D. O derece dağlar kadar fark var yani.

Son düzenleme:
İster rekabetçi ister hikayeli oyun olsun her türlü Curved öneririm. Alıştıktan sonra flat monitörler ne kadar kötüymüş anlıyorsunuz gerçekten :D. Önerimi de yapıp gideyim. https://www.hepsiburada.com/msi-opt...isplay-full-hd-curved-monitor-p-HBV00000NFLJ9

Curved'in pek bir numarası yok demek yanlış olur, LoL'de elmas lig solo top oyuncusuyum. Çok net bir şekilde kendinizi oyuna daha hakim ve her şey elinizin altındaymış gibi hissedersiniz Curved kullanırsanız. Atıyorum LoL oynadığım için LoL'den örnek vereyim, kite yapmaya Curved monitöre geçince başladım. Normal monitörlerde kite yapamıyordum :D. O derece dağlar kadar fark var yani.

Eyvallah kardeşim. Dediğim gibi ben öyle aman aman bir LoL CS vb. oyuncusu değilim. O yüzden bence pek bir farkı yok ama sen benden daha tecrübe sahibi olduğun için seni dinlemesinde fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı