144Hz monitör + RX590 mı, 60Hz monitör + GTX 1080 mi?

Hocam RX 590 mı GTX 1080 mi alayım demek biraz değişik oluyor. Arada çok fark var.
144 hz ve GTX 1070 al derim. İki ay önce GeT ilanlı 1500 liraya ikinci el aldım, sorun çıkmadı. Sıfır gibiydi. Tabi şans işi bunlar.
Evet hocam şu anlık böyle yapmayı düşünüyorum bakalım.
1080 tabiki😅😅😅 144 hz alacağına, ips ekran almaya çalış...
IPS ve 144 Hz olan ekranlar çok pahalı hocam. Ayrıca günümüzde TN panel monitörler bile çok güzel renkler veriyorlar. Benim alacağım monitör VA panel. Verdiği renkler IPS'i aratmıyor. Monitör konusunda fikrimi değiştirebilecek bir model olduğunu sanmıyorum.

Test edip görün diyorum. Zor bişey olmasa gerek?
Dostum yıllardır bilgisayar kullanıyorum. Belki binlerce kez test etmişimdir. 60 fps ile 200 fps'in arasında fark olamaz. Hadi diyelim var. Kanıtlayabilir misin? Gerçekten böyle bir şey varsa internette bununla ilgili makaleler de olmalı, öyle değil mi?

Dostum yıllardır bilgisayar kullanıyorum. Belki binlerce kez test etmişimdir. 60 fps ile 200 fps'in arasında fark olamaz. Hadi diyelim var. Kanıtlayabilir misin? Gerçekten böyle bir şey varsa internette bununla ilgili makaleler de olmalı, öyle değil mi?
Tamam sen bildiğini yap. Tamam. O his ayrı bişey.

Kanıtla kardeşim o zaman, boş konuşma yeri değil burası. Yaparım, ederim yok. Kanıtla o zaman!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Al! Sana anlayabileceğin en hafif anlatımla! Allah Allah. Boş konuşuyormuşum, o farkı görmeden anlayamazsın kaç senelik 60 Hz kullanıcısıyım. Yıllardır DR oynarım rahatlık açısından 60 FPS asla oynanmaz. Dediğim fark FPS oyunlarında çok belli ediyor kendini.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı