144Hz monitör + RX590 mı, 60Hz monitör + GTX 1080 mi?

FPS yükseldikçe tepkime süreleri düşer en önemli avantajı budur, oyuncuya daha hızlı refleks kazandırır.
Bu nedenle iyi sistemi olanlar FPS oyunlarında avantajlıdır.
 
Me
144Hz + RX590 al. Hem 60HZ olacak, hem de ikinci el riskine gireceksin, hiç gerek yok. Her taraf mining kaynıyor zaten, AMD Nvidia farketmiyor. Geçen bir tanıdığım için ikinci el GTX 1650 bakmaya gittim, mining kartı çıktı.
Meraktan soruyorum kartin mining de kullandigini nerden anlasiniz cunku bildigim kadariyla flashlayip orijinal bios atabiliyorlar da?
 
@Mr.Ace adamla telefonda konuşurken adam oyun bile oynamadım diyordu sonra gittik adam kendi dedi mining kartı diye. Dedik ne alaka hani oyun bile oynanmamıştı adam da dedi evet oyun oynamadım mining yaptım. 😑
 
@Mr.Ace adamla telefonda konuşurken adam oyun bile oynamadım diyordu sonra gittik adam kendi dedi mining kartı diye. Dedik ne alaka hani oyun bile oynanmamıştı adam da dedi evet oyun oynamadım mining yaptım. 😑

Gerçekten çok kötüymüş ya. Bu mining yapılmış ekran kartının sıkıntısı ne oluyor? Ne oldu o ekran kartını alınca performans olarak?
 
Mining yapılmış kartlar aşırı yorgun oluyor, bozulmaya ve sorun çıkarmaya daha meyilli oluyorlar. Sorun çıkarsa da garanti kabul etmeyebiliyor. Şöyle düşün, sen kartı alıyorsun, 6-7 saat oyun oynuyorsun, bu sırada da sürekli tam yük olmuyor, hep değişiyor. Ama miningde 7/24 tam yükte, Furmark açtıktan sonra tatile çıkıp unutmak gibi.
 
Selam dostlar. 60Hz'lik monitör AOC G2590VXQ, 144Hz'lik monitör AOC C24G1. RX590'ı Amazon üzerinden 1450 TL'ye alacağım. GTX 1080'i ise ikinci el alacağım eğer alırsam. Çünkü sıfırları 2070'den bile pahalı internette.

Genellikle LoL oynuyorum. Bilgisayarda geçirdiğim sürenin %70'inde diyebilirim. Sizce ne yapmalıyım? Çok arada kaldım. RX590 hala alınabilir bir kart gibi geliyor bana.
AOC G2590VXQ 75Hz bir monitör.
Screenshot_20190707-095818.jpeg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı