umuttk6
Hectopat
Aynı modelin 24inçinde de aynı sorun mevcut mu peki bilgin var mı?O modelin sıkıntısı.
Aynı modelin 24inçinde de aynı sorun mevcut mu peki bilgin var mı?O modelin sıkıntısı.
Peki bu piksel sıkıntısı 27inç olduğu için mi? Yoksa o modelin sıkıntısı mı?
Aynı modelin 24inçinde de aynı sorun mevcut mu peki bilgin var mı?
Ghosting bu piksellerin sayılması değil mi? Yakından hem göz acıtıyor hem çirkin görünüyor hem de kaliteyi bozuyor.Hem ghosting hem de 1080p 27" olmasından da kaynaklıdır muhtemelen.
Ghosting yaşarsın yine.
Değil.Ghosting bu piksellerin sayılması değil mi? Yakından hem göz acıtıyor hem çirkin görünüyor hem de kaliteyi bozuyor.
Senin önerdiğin bir monitör var mı?O modelin sıkıntısı. Panelin kalitesizliği ve PPI değeri ile alakalı diye biliyorum. @BerkayZ87 Hocam size daha detaylı açıklama yapabilir.
Bu dediğinizi pek yaşadığımı fark etmedim. Benim şikayetim pikseller üzerine.Değil.
![]()
Monitörde Ghosting Nedir?
Monitörlerde en çok dikkat ettiğimiz unsurlar genelde çözünürlüğü, tazeleme hızı, gecikme süresi, renk gamutu gibi özellikler oluyor. Fakat dikkat etmesekwww.technopat.net
Az önce ona baktım şikayetler aklıma geldi vazgeçtim. Teşekkürler uyardığınız için.Kesinlikle excalibur monitör alma ben aldım gosting ölü piksel yüksek hz aldım pişman oldum Asus Samsung öneririm
24G2SP kullanıyorum, öneririm.Senin önerdiğin bir monitör var mı?
Alamazsınız, 144Hz alırsınız.HDMI ile 165hz alabilir miyim bu monitörde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.