144Hz vs 60Hz

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Şimdi arkadaşlar önümüzde 2 adet monitör var. Bütün özellikleri aynı sadece biri 60 Hertz destekliyor biri 144 Hertz destekliyor. İkisindede CS:GO açtık diyelim. Aldığımız FPS'te 60 FPS. Şimdi 60 Hertz monitörde 60 FPS alınca donma yaşamadan oynarız. Peki 144 Hertz monitörde 60 FPS alırsak herhangi bir donma gelir mi gözümüze. Çünkü 144 FPS'e kadar gösterebiliyor bu monitör? Şöyle sorayım 60 Hertz monitörde 60 FPS almak ile 144 Hertz monitörde 60 FPS almanın farkı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkı yok fakat 144 FPS alırken 60 FPS'ye çektiğinizde büyük farkı o zaman hissedersiniz.

Onu biliyorum fakat sormak istediğim şeydi. 60 Hz'de 60 FPS almak ile 144 Hz'de 60FPS almanın bir farkı var mı? Gelen cevaplara bakılırsa yok sanırım. Teşekkür ederim herkese.

Onu biliyorum fakat sormak istediğim şeydi. 60 Hz'de 60 FPS almak ile 144 Hz'de 60FPS almanın bir farkı var mı? Gelen cevaplara bakılırsa yok sanırım. Teşekkür ederim herkese.

Evet, doğru anladınız. Cümlemin başında "farkı yok" diye belirtmem sorunuzun cevabıydı.

Bir farkı yok ama 144Hz monitörde 144 FPS oyun deneyimlerseniz bir daha 60Hz oynamak istemezsiniz 😀

144 Hz monitörle CSGO da 144 fps alamayacak bir sistem birleştirilmez diye düşünüyorum açıkçası :). Bu arada 144 Hz bana göre eğer bütçe belliyse ekran kartından kısıp yine alınması gereken birşey. Oyun tutkunları için, özellikle de fps oyunları seven insanlar için sunduğu deneyim bambaşka. Işınlanan hedefler yerine gerçekten hareket eden hedefler görüyorsunuz 144 vs 60 Hz de

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı