1450 TL Monitör Önerisi

donanımsorusu

Centipat
Arkadaşlar Max 1450 TL olacak şekilde monitör önerir misiniz? O kadar forum gezdim Gamepower monitörleri olsun ASUS monitörleri olsun olumlu olumsuz pek çok yanıt gördüm bu karar vermemi zorlaştırdı. 144Hz 1 ms FreeSync monitör istiyorum link bırakırsanız sevinirim.

Viewsonic vx2458-c-mhd şuanda hiçbir yerde stok yok o yüzden link bırakamıyorum. Acelen yoksa bu monitör için bir süre bekleyebilirsin çünkü kampanyayla falan 1200₺ civarında bulunabiliyordu.
Ek olarak monitörü ne için kullanacaksın? Sadece oyun mu, sadece grafik işleri ve dizi/film için mi yoksa ikisi de mi?

Viewsonic vx2458-c-mhd şuanda hiçbir yerde stok yok o yüzden link bırakamıyorum. Acelen yoksa bu monitör için bir süre bekleyebilirsin çünkü kampanyayla falan 1200₺ civarında bulunabiliyordu.
Ek olarak monitörü ne için kullanacaksın? Sadece oyun mu, sadece grafik işleri ve dizi/film için mi yoksa ikisi de mi?
oyun; dizi, film

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı