14K bütçe ile İtopya'dan sistem toplama

Rid

Hectopat
Daha fazla  
14K bütçe var İtopya'dan PC toplamak istiyorum.
Böyle bir sistem var birisi toplamıştı. Nasıldır acaba? Power Supply yeterli güçte mi? Bir bakar mısınız eğer sistem kötüyse?
NVIDIA Intel bir sistem 14K'ya toplayabilir misiniz?

14K bütçe var İtopya'dan PC toplamak istiyorum.
Böyle bir sistem var birisi toplamıştı. Nasıldır acaba? Power Supply yeterli güçte mi? Bir bakar mısınız eğer sistem kötüyse?
NVIDIA Intel bir sistem 14K'ya toplayabilir misiniz?
14.000 Etmez hocam.

İnce hesapta bu ve bunun gibi sistemler var hocam.
Goliath Silver [FrekansTV] | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Nvidia şart ise,
Slate 2060 | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 2060 6 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

İşlemci ile anakart uyumlu değil, ekran kartı bütçeye göre kötü, PSU kötü. İtopya'dan toplamanız zorunlu mu?

Yani iyi olur aslında.

Hangisi daha çok performans verir acaba nvidia mı amd mi bu iki sistemden

AMD aliyim o zaman anakarta falan her şey uyumlu değil mi birbiriyle. Bir de içinde kaç fan vardır acaba işlemci soğutucu falan var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam ben olsam hemen almam. Ben sistem almak için 6 ay indirim kovaladim.

Peki sistemi siz göndermişsiniz acaba AMD olan sistemde bir sorun olmaz yani yukarıda dediğim gibi uyumludur parçaları bir sıkıntı falan çıkmaz değil mi?
Bir de kaç fan var içinde. İşlemci soğutucu da var mı?

Hocam ben olsam hemen almam. Ben sistem almak için 6 ay indirim kovaladim.
Ne kadar indirim olur en fazla ne kadar fark eder yani

Peki sistemi siz göndermişsiniz acaba AMD olan sistemde bir sorun olmaz yani yukarıda dediğim gibi uyumludur parçaları bir sıkıntı falan çıkmaz değil mi?
Bir de kaç fan var içinde. İşlemci soğutucu da var mı?

Ne kadar indirim olur en fazla ne kadar fark eder yani
Hocam bütçe artabiliyor mu? yaklaşık 3.000TL daha ekleyerek +4 Yıl koyarsınız sisteme.
Skygate [PC Hocası] | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Alabiliyorsanız bundan iyisi yok.

Eğer artmıyorsa indirim kovalamanızı öneriyorum. Attığım Amd sistemde parçalar uyumlu hiçbir sıkıntı çıkmaz. İçinde Stock soğutucu bulunuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı