14T Pro 512 vs S23 Ultra

birkelbaba

Femtopat
14t Pro 512 vs S23 Ultra.

Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum telefonu almak üzereyim benim için önemli olanlar telefon eskidikçe şarj süresindeki düşüş miktarı.
Kamera umurumda değil.
İşlemci hızlı olmalı kasma yapmamalı, aldık 4-5 yılı çıkarsın en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum telefonu almak üzereyim benim için önemli olanlar telefon eskidikçe şarj süresindeki düşüş miktarı.
Kamera umurumda değil.

Kesinlikle, S23 Ultra öneririm.

Bence ne alırsan al 3. yılda batarya artık eski performansını vermeyeceği kesin. O yüzden sen kendin inceleme ve karşılaştırmaları izle ve hangisi hoşuna gidiyorsa, hatta hangisinin tipide hoşuna gidiyorsa 4-5 yılını onunla geçirmeye kendin karar ver.

Ben olsam Samsung'un amiral gemilerine bulaşmazdım.
Senelerdir aynı şark kurnazlığını yapıyorlar.
Sağlam güç tüketen aşırı güçlü bir işlemci + olması gerekenden daha düşük bir batarya...

BİM'de, A101 de satılan telefonlara 4000 bin mAh batarya konur, bunlar gider amiral gemisine 3250 koyar.
Seneler ilerler orta alt segmentlerın neredeyse tamamına 5000 mAh konur. Bunlar gider amiral gemisine 4500 mAh koyar.
"Ama optimizasyonu iyi" falan diye sağda solda fanboyları onları korumaya çalışır.

Günün sonunda amiral gemisi dediğin, kamyonla para harcadıgın telefonu 1, 5-2 sene sonra sanki alt segment dede telefonuymuş gibi "şarjı 1 günü çıkarmıyor" diye değiştirmeye çalışırsın.

Kamera umurumda değil.

Ben olsam Samsung'un amiral gemilerine bulaşmazdım.
Senelerdir aynı şark kurnazlığını yapıyorlar.
Sağlam güç tüketen aşırı güçlü bir işlemci + olması gerekenden daha düşük bir batarya...

BİM'de, A101 de satılan telefonlara 4000 bin mAh batarya konur, bunlar gider amiral gemisine 3250 koyar.
Seneler ilerler orta alt segmentlerın neredeyse tamamına 5000 mAh konur. Bunlar gider amiral gemisine 4500 mAh koyar.
"Ama optimizasyonu iyi" falan diye sağda solda fanboyları onları korumaya çalışır.

Günün sonunda amiral gemisi dediğin, kamyonla para harcadıgın telefonu 1, 5-2 sene sonra sanki alt segment dede telefonuymuş gibi "şarjı 1 günü çıkarmıyor" diye değiştirmeye çalışırsın.
İkiside iyi, fakat kalem istiyorsan samsung ultra serilerine bakabilirsin yoksa kaba ve rahatsız ediyorlar eli ve yukarıda ki arkadaşın dedikleride tamamen doğru. Performans istiyorsan 14T pro. Ikiside uzun götürür ama batarya problemini ikisinde de ilerleyen zamanlarda yaşarsın.

Son düzenleme:
Sırf yazılımı için bile S23 Ultra derim ama şubatı bekleyebiliyorsanız S25 düz versiyon almanızı öneririm gelecek olan işlemci belki de telefon devrini değiştirecek yeni bir çağa geçirecek unsurlardan biri olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı