Hocam bu gece için linki takip edin, bir şey yakalayamazsanız alternatif sistem paylaşmaya çalışalım.Çok bilgim yok bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Sistem AMD olsa daha iyi olur. En az bir 144Hz monitör sığdırabilirseniz çok daha iyi olur.
Hocam bu gece için linki takip edin, bir şey yakalayamazsanız alternatif sistem paylaşmaya çalışalım.
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Bu sistem indirime girecekmiş kaç olur bilemiyorum:
![]()
Warrior Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alternatif olarak aşağıdakiler incelenebilir:
![]()
LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.174,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MANTIS-6600XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6600XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS RX 6600XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bunda PSU değişimi öneririm:
![]()
Sinerji Pycton Intel Core i5 13600KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Pycton Intel Core i5 13600KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Anakart
i3-12100f
RX6600
8gb ram (iki tane alın)
izoly kasa (bunu değiştirmek isteyebilirsiniz sistem ucuz olsun diye ekledim)
SSD
Yaklaşık 12500 falan oldu.
Monitör
Monitörle beraber 16000 lira yapıyor klavyenizi ve hoparlörünüzü siz beğenebilirsiniz.
Hocam isterseniz İtopya vs bir yerden de bakabiliriz kendiniz parçaları birleştiremeyecekseniz/tek yerden alacaksanız.
Hocam bir de şu sistem var İtopya'da.
Anakart
i3-12100f
RX6600
8gb ram (iki tane alın)
SSD
Monitör
Monitörle beraber 16000 lira yapıyor klavyenizi ve hoparlörünüzü siz beğenebilirsiniz.
Hocam isterseniz İtopya vs bir yerden de bakabiliriz kendiniz parçaları birleştiremeyecekseniz/tek yerden alacaksanız.
Hocam bir de şu sistem var İtopya'da.
F serisini önermeyin önertmeyin arkadaşlar o fli seriler 1.5-2 yıla gider performansı bayağı bir düşer alacaksan k serisi ve normal alın.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası bu nasıldır?Anakart
i3-12100f
RX6600
8gb ram (iki tane alın)
SSD
Monitör
Hocam isterseniz Itopya vs bir yerden de bakabiliriz kendiniz parçaları birleştiremeyecekseniz/tek yerden alacaksanız.
Hocam bir de şu sistem var itopya'da
Çok bilgim yok bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Sistem AMD olsa daha iyi olur. En az bir 144Hz monitör sığdırabilirseniz çok daha iyi olur.
Dostum acele değilsen PC hocası Donanım Arşivi haqqus fiyat performans odaklı sistemler paylaşıyorlar bir bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.