15.000 TL ile Vatan'dan PC toplama

Bütçe
15.000 TL
Gaming.gen.tr sitesi güvenilirdir. Bu sisteme de hayır derseniz Vatan'dan bir sistem toplama çalışacağım.

Sizden ricam Vatan'dan toplamanızdır elinize ve yüreğinize sağlık şimdiden.

Hocam fanboysunuz galiba.

Hocam fanboysunuz galiba.

Hocam anlatamadım galiba. Arkadaşa biraz beklemesini bu kadar para vermesinin yazık olacağını söyledim. Oda fikriniz size kalsın, banane pahalı olması gibi aşağılayıcı ve kırıcı bir cevapla taçlandırdı yorumu'mu? Bende konuyu uzatmamak ve karışmamak için ironi ile cevap verdim. Hepinize tek tek açıklama mı yapayım?

Hocam anlatamadım galiba. Arkadaşa biraz beklemesini bu kadar para vermesinin yazık olacağını söyledim. Oda fikriniz size kalsın, banane pahalı olması gibi aşağılayıcı ve kırıcı bir cevapla taçlandırdı yorumu'mu? Bende konuyu uzatmamak ve karışmamak için ironi ile cevap verdim. Hepinize tek tek açıklama mı yapayım?

Zaman makinem yok!

Dostum kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Banane gibi bir kelime de bulunmadım. Lütfen konuyu manüpile etmeyin.

Dostum kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Banane gibi bir kelime de bulunmadım. Lütfen konuyu manüpile etmeyin.

Hocam manupile edilecek bir durum yok para senin. İstersen git camdan at banane. Sadece bildirimleri görüyorum gülücük falan. 15 yaşında gibi davranan herkese laf anlatmak gibi bir lüksüm yok. Şimdiden güle güle kullanın aldığınız sistemi. Sizle ilgili bir problem yok ortada, sadece zırt pırt bildirim geliyor. Şaka mısın sen gibi Itham'lara sinirlendiğim için açıkladım kolay gelsin.

Hocam manupile edilecek bir durum yok para senin. İstersen git camdan at banane. Sadece bildirimleri görüyorum gülücük falan. 15 yaşında gibi davranan herkese laf anlatmak gibi bir lüksüm yok. Şimdiden güle güle kullanın aldığınız sistemi. Sizle ilgili bir problem yok ortada, sadece zırt pırt bildirim geliyor. Şaka mısın sen gibi Itham'lara sinirlendiğim için açıkladım kolay gelsin.
Hayır ben sizin 'banane' kullandığınız sıfata takıldım. İlk mesajlara bakarak ta durumu anlayabilirsiniz. Ha dediğimi yanlış anlamış olabilirsiniz. Ama kesinlikle benim de sizinle problemim yok. Başka arkadaşlar için sitemde bulunuyorsanız tabi bu beni ilgilendiren bir durum değil. Yinede teşekkür ederim yorumunuz için.

Crucial 8GB Ballistix Siyah DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da X2

15746 TL

4900 TL'lik kartı, 8800 TL'ye önerince içim bir cız etti ama yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı