15.000 TL Kask ve Magaza Onerileri

alitarik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 1 ay kadar once Scooter'dan 125 CC motora gectim. Elimde eski ve cok guvenmedigim bir kask var. Onun yerine kask bakiyorum.
Bütçem 15k civari, bu kask cok iyi dediginiz 18-19 bine kasklar varsa onlari da degerlendirebilirim. Interkom kullanıyorum, uyumlu olmasi onemli. AGV K5, Scorpion 520 karsima cikan kasklardi. Simdiden teşekkürler.

Bir de platform/magaza olarak tavsiyeleriniz var midir? Istanbuldayim ve motomax ile Mototas'a ugramayi dusunuyorum.

Zaten İstanbul'daysanız buradan öneriler ile uğraşmayın çünkü en doğruda kalıbı/bedeni mağazada bulursunuz. Hasanpaşa'da MotoSpartan, MotoMax, Mototaş, duRt, MotosikletOnline ve daha bir sürü mağaza var. Onlara uğrayıp nakit alışveriş yapın. %12'ye kadar da indirim oluyor bazı mağazalarda nakitte.

15 bin liranın hepsini kaska mı vereceksiniz? Geri kalan ekipmanlarını tam mı?

Bir de CemIronButt var. Asıl önerim burası olur aslında. Burada 2. el tertemiz ekipmanlar var ve çok güzel fiyatlara kapatabilirsiniz alışverişinizi.

Bir de ek olarak RiderDenim'e de bakabilirsiniz. MotoMax'in bulunduğu sokağa girdiğinizde 50M gidip sola döndüğünüzde karşınızdaki ilk mağaza.

Zaten İstanbul'daysanız buradan öneriler ile uğraşmayın çünkü en doğruda kalıbı/bedeni mağazada bulursunuz. Hasanpaşa'da MotoSpartan, MotoMax, Mototaş, duRt, MotosikletOnline ve daha bir sürü mağaza var. Onlara uğrayıp nakit alışveriş yapın. %12'ye kadar da indirim oluyor bazı mağazalarda nakitte.

Bir de CemIronButt var. Asıl önerim burası olur aslında. Burada 2. el tertemiz ekipmanlar var ve çok güzel fiyatlara kapatabilirsiniz alışverişinizi.

Bir de ek olarak RiderDenim'e de bakabilirsiniz. MotoMax'in bulunduğu sokağa girdiğinizde 50M gidip sola döndüğünüzde karşınızdaki ilk mağaza.

Bu Riderdenim’de sakallı bir arkadaş vardı. En son gittiğimde kovmak için elinden geleni yapmıştı =) Hayattan bezmiş, bitse de gitsek modunda, göz teması dahi kurmayan enteresan bir kişiydi. Soru soruyorum isteksiz cevaplar falan. Tabi almadım sonra Motomax’e gidip oradan alışveriş yaptım. Çok üzücü çünkü pantolonlarını daha önceden kullanıp beğenmişliğim vardır. Ayakkabı ürettikleri 2017 senesinde ayakkabılarını da almıştım halen durur yedek olarak. O hayattan bezmiş arkadaş hala orada mı acaba? =) Şikayet etmeyi de düşündüm de sonra vazgeçtim. Kim uğraşacak diye. Zaten Google’a başkaları da yorum yazmıştı pek değişen olmamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Riderdenim’de sakallı bir arkadaş vardı. En son gittiğimde kovmak için elinden geleni yapmıştı =) Hayattan bezmiş, bitse de gitsek modunda, göz teması dahi kurmayan enteresan bir kişiydi. Soru soruyorum isteksiz cevaplar falan. Tabi almadım sonra Motomax’e gidip oradan alışveriş yaptım. Çok üzücü çünkü pantolonlarını daha önceden kullanıp beğenmişliğim vardır. Ayakkabı ürettikleri 2017 senesinde ayakkabılarını da almıştım halen durur yedek olarak. O hayattan bezmiş arkadaş hala orada mı acaba =) Şikayet etmeyi de düşündüm de sonra vazgeçtim. Kim uğraşacak diye. Zaten Google’a başkaları da yorum yazmıştı pek değişen olmamış.
Deniz Hanım'ı bulun. O yardımcı olur bütün problemlerinizde.

15 bin sadece kask icin. Eldiven ve montum var, bot ve pantolonu da ilerleyen surecte dusunecegim. tesekkurler onerileriniz icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı