9-12 bin TL kask önerisi

Rica ederim hocam ne demek :) alınca bilgilendirirsiniz.

Hocam şansa xxl stoğa girdi 2-3saat sonra stok bitti bende o arada sipariş verdim bakalım.
Mat olanın stoğu duruyor 2XL de.
Cumartesi gelir büyük ihtimalle.
Ben de düşünüyorum acaba sipariş edip denesem mi diye? Müşteri hizmetlerini arayıp soracağım deneyip olmazsa iade edebilir miyim? Sorun olur mu diye?

Rica ederim hocam ne demek :) alınca bilgilendirirsiniz.

Hocam şansa xxl stoğa girdi 2-3saat sonra stok bitti bende o arada sipariş verdim bakalım.
Mat olanın stoğu duruyor 2XL de.
Cumartesi gelir büyük ihtimalle.
Benim mağazaya gitme şansım yoktu internetten mat siyahtan 2xl sipariş verdim. Insallah olur olmazsa iade edicem.

Son düzenleme:
Ben de düşünüyorum acaba sipariş edip denesem mi diye? Müşteri hizmetlerini arayıp soracağım deneyip olmazsa iade edebilir miyim? Sorun olur mu diye?

Benim mağazaya gitme şansım yoktu internetten mat siyahtan 2XL sipariş verdim. İnşallah olur olmazsa iade edeceğim.

Hocam normal exolara göre biraz daha dar oluyor exo 490 520 vs onların 2XL kafama rahat geldi.
Biraz bol geldi
Bu exo 1400 kafama tam oturmuştu yanaklarımı sıkıyordu şişirmeye bile gerek kalmamıştı.
Bakalım yarın gelecek hayırlısı şimdiden vizör bakmaya başladım :D

Hocam normal exolara göre biraz daha dar oluyor exo 490 520 vs onların 2XL kafama rahat geldi.
Biraz bol geldi
Bu exo 1400 kafama tam oturmuştu yanaklarımı sıkıyordu şişirmeye bile gerek kalmamıştı.
Bakalım yarın gelecek hayırlısı şimdiden vizör bakmaya başladım :D
hayırlı olsun inşallah memnun kalırız ikimizde. Müşteri hizmetleri 2xl size olması lazım demişti ama emin olamiyorum. Her şekilde en iyisi bayide deneyerek almak oradaki görevliler de yorumluyor. Eğer bu geldiğinde emin olmazsam iade edicem. Bir-kac güne istanbula gideceğim orada denerim.

Hayırlı olsun inşallah memnun kalırız ikimizde. Müşteri hizmetleri 2XL size olması lazım demişti ama emin olamiyorum. Her şekilde en iyisi bayide deneyerek almak oradaki görevliler de yorumluyor. Eğer bu geldiğinde emin olmazsam iade edeceğim. Bir-kac güne İstanbul'a gideceğim orada denerim.

Hocam oradaki görevliler çok ilgili benimle 20dk falan ilgilendiler.
Fakat internet sitelerinde talep oluşturdum 16'sında halen yanıt vermediler :D
Bugün dağıtıma çıkmış kask.
Hayırlısı olsun hocam ikimiz içinde :)
Sizin ki ne zaman geliyor.
İlk taktığımda hiçbiri rahat ettirmedi oradayken.
Sanki 2tane kafa taşıyormuş gibi hissettim :D inşallah geçici bir histir.

Hayırlı olsun inşallah memnun kalırız ikimizde. Müşteri hizmetleri 2XL size olması lazım demişti ama emin olamiyorum. Her şekilde en iyisi bayide deneyerek almak oradaki görevliler de yorumluyor. Eğer bu geldiğinde emin olmazsam iade edeceğim. Bir-kac güne İstanbul'a gideceğim orada denerim.

Evet hocam bugün uzun kullanım yaptım 2saat başımda ağrı vardı kasktan dolayı mıydı yoksa oruçtan mı tam emin olamadım.

Son düzenleme:
Hocam oradaki görevliler çok ilgili benimle 20dk falan ilgilendiler.
Fakat internet sitelerinde talep oluşturdum 16'sında halen yanıt vermediler :D
Bugün dağıtıma çıkmış kask.
Hayırlısı olsun hocam ikimiz içinde :)
Sizin ki ne zaman geliyor.
İlk taktığımda hiçbiri rahat ettirmedi oradayken.
Sanki 2tane kafa taşıyormuş gibi hissettim :D inşallah geçici bir histir.

Evet hocam bugün uzun kullanım yaptım 2saat başımda ağrı vardı kasktan dolayı mıydı yoksa oruçtan mı tam emin olamadım.
Kask geldi olmadığı için iade ettim. Bunun da kalıbı dar malesef. Hangi kaskı alicam şaşırdım

Kask geldi olmadığı için iade ettim. Bunun da kalıbı dar maalesef. Hangi kaskı alacağım şaşırdım.

Hocam biraz kafama takarken biraz da çıkarırken zorlanıyorum çok rahatsız etmiyor ama ağır geldi karbona göre :D
Gidip denemenizi öneririm hocam denemeden çok zor exo 1400 diğer 500 400'lere falan göre bayağı dar kalıplıydı exo 490 falan kafamda dönerken aynı model bu bayağı sıkıyordu.

Hocam biraz kafama takarken biraz da çıkarırken zorlanıyorum çok rahatsız etmiyor ama ağır geldi karbona göre :D
Gidip denemenizi öneririm hocam denemeden çok zor exo 1400 diğer 500 400'lere falan göre bayağı dar kalıplıydı exo 490 falan kafamda dönerken aynı model bu bayağı sıkıyordu.
Tam emin değilim ama racing kask falan bunlar galiba. Ondan kalıbı dar.

Tam emin değilim ama racing kask falan bunlar galiba. Ondan kalıbı dar.

Hocam hiçbir fikrim yok vallahi ama bayağı kask denedım. Ya ortalama sıkıyor ya da geniş oluyor bayağı. Ben 1-2aya düzeleceğini düşünüyorum az çok genişler yanak bölümünden. Zaten şu an motor olmadığı için rafta bekliyor 1-2hafta sonra kullanmaya başlayacağım deneyimlerimi aktarırım.

Hocam hiçbir fikrim yok vallahi ama bayağı kask denedım. Ya ortalama sıkıyor ya da geniş oluyor bayağı. Ben 1-2aya düzeleceğini düşünüyorum az çok genişler yanak bölümünden. Zaten şu an motor olmadığı için rafta bekliyor 1-2hafta sonra kullanmaya başlayacağım deneyimlerimi aktarırım.
Dediğin gibi şiddetli baş ağrısı yapmıyorsa ve şakaklardan çok sıkmıyorsa bi önemi yok zamanla yüzüne uyum sağlar. Hayırlı olsun.

Dediğin gibi şiddetli baş ağrısı yapmıyorsa ve şakaklardan çok sıkmıyorsa bir önemi yok zamanla yüzüne uyum sağlar. Hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim hocam.
Bu arada bilgi edindim şu an Scorpion'ların stoğu gelmiş depodaymış stoğa en yakın zamanda eklenecekmiş vizör vs her şey var.
Kask şu an çok lazım değilse bayramdan sonra stok tazelenir gibi.
Yani ben büyük ihtimalle exo 1400 olmasaydı 400-500 artık hangi numaraysa :D 5-6k olanlar.
Onlardan alırdım rahatlık açısından onlar daha iyi ama koruma konusunda bir şey diyemem fiyatına göre iyi geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı