9-12 bin TL kask önerisi

Çok teşekkür ederim hocam.
Bu arada bilgi edindim şu an Scorpion'ların stoğu gelmiş depodaymış stoğa en yakın zamanda eklenecekmiş vizör vs her şey var.
Kask şu an çok lazım değilse bayramdan sonra stok tazelenir gibi.
Yani ben büyük ihtimalle exo 1400 olmasaydı 400-500 artık hangi numaraysa :D 5-6k olanlar.
Onlardan alırdım rahatlık açısından onlar daha iyi ama koruma konusunda bir şey diyemem fiyatına göre iyi geldi.
Fiber ya da karbon materyal olan bunun gibi nispeten uygun kask gerekli

Hocam karbon olanını deneme şansını buldunuz mu ben oraya gittiğimde çok kalabalıktı deneyemedim belki daha rahat olabilir.
Kalıbı aynı zannımca o nedenle onu denemeye gerek duymadım ama alacak kask bulamıyorum. Hjc f71 kalıbı bana uyuyor sanırım ama onun hakkında da çok kötü yorumlar var gürültü kaynaklı. Blauer diye bir marka var o da çok yeni yorum bulamıyorum. Ne yapicam bilemedim.

Kalıbı aynı zannımca o nedenle onu denemeye gerek duymadım ama alacak kask bulamıyorum. Hjc F71 kalıbı bana uyuyor sanırım ama onun hakkında da çok kötü yorumlar var gürültü kaynaklı. Blauer diye bir marka var o da çok yeni yorum bulamıyorum. Ne yapacağım bilemedim.

Hocam vallahi benim de kafamdayken sağdan soldan sıkıştırıyor kaskı 1saat taktığımda çıkardığımda kafam kızarıyor az çok.
Oradayken taktığım aynı kaskta bu kadar sıkmıyordu veya ben hissetmiyordum
Herhalde oradaki kaskı herkes denediği için olabilir.
Umarım zamanla uyum sağlar yoksa benim için de sıkıntı.

Hocam vallahi benim de kafamdayken sağdan soldan sıkıştırıyor kaskı 1saat taktığımda çıkardığımda kafam kızarıyor az çok.
Oradayken taktığım aynı kaskta bu kadar sıkmıyordu veya ben hissetmiyordum
Herhalde oradaki kaskı herkes denediği için olabilir.
Umarım zamanla uyum sağlar yoksa benim için de sıkıntı.
O kaskın kalıbı dar ama orada denediğinizde çalışan size uyduğunu söylediyse sorun olmaz bence.2 ayda tam oturur.

Uyuyor dedı en kötü exo 500'ün iç kısmını falan döşemeye çalışırım :D bilemiyorum hocam bir motoru alayım sapa sağlam gerisi gelir.
Bence satıcı ciddi bir sorun gormediyse ve şakaklarda şiddetli ağrı yapmıyorsa orjinali ile oynamayın bu kaskın pedleri çok güzel. Zamanla şişirme olayı falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı