15.000 TL laptop önerisi

Bütçe
14000-15000
Bende dün 17-18'den beri kullanıyorum PC'yi gayet hoşuma gitti kasa kalitesi ekran kalitesi falan çok iyi ayrıca pilide tarayıcı kullanımında falan iyi performans verecek gibi duruyor. Sadece çok az Valorant oynayabildim onda da deneyim çok iyiydi 200-300 FPS'leri gördüğü oldu ama genelde ölüm kalım maçında 130-150'lerde takıldı grafik kalitesi yüksek ve düşük fark etmeksizin bu da biraz Valorant'yla alakalı bir durum. Yüksek Performans moduna almadığım için cihazdan pek fan sesleride gelmedi. Rahatsız edici bir ısınma göremedim Valorant'ta ama AAA oyunlarda da denemeler yapacağım. Oyun modu FN+F9 orijinal İngilizce klavyede F9'un üzerinde G var ama Türkçe klavyeye basmamışlar :) oyundan sonra fark ettim onun yüksek performans modunu açtığını. Klavye RGB değil bu arada sadece 2 kademeli beyaz ışıklandırma var klavyesi daha çok iş bilgisayarı tarzında olmuş.
 
Bende dün 17-18'den beri kullanıyorum PC'yi gayet hoşuma gitti kasa kalitesi ekran kalitesi falan çok iyi ayrıca pilide tarayıcı kullanımında falan iyi performans verecek gibi duruyor. Sadece çok az Valorant oynayabildim onda da deneyim çok iyiydi 200-300 FPS'leri gördüğü oldu ama genelde ölüm kalım maçında 130-150'lerde takıldı grafik kalitesi yüksek ve düşük fark etmeksizin bu da biraz Valorant'yla alakalı bir durum. Yüksek performans moduna almadığım için cihazdan pek fan sesleride gelmedi. Rahatsız edici bir ısınma göremedim Valorant'ta ama AAA oyunlarda da denemeler yapacağım. Oyun modu FN+F9 orijinal İngilizce klavyede F9'un üzerinde g var ama Türkçe klavyeye basmamışlar :) oyundan sonra fark ettim onun yüksek performans modunu açtığını. Klavye RGB değil bu arada sadece 2 kademeli beyaz ışıklandırma var klavyesi daha çok iş bilgisayarı tarzında olmuş.

Allienware Command Center'den de ayarlayabiliyorsunuz onu. Bende ETS 2'yi indiriyorum şu an akşam videosunu paylaşacağım.
 

Geri
Yukarı