15.000 TL laptop önerisi

Bütçe
15.000

FlyingBeaver

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Herkese merhaba, 15.000 TL bütçem var ve üstüne çıkma şansım maalesef yok. Monster'ın T7 24.1 modeli özellik olarak hoşuma gitti ancak soğutması ve malzeme kalitesi hakkında pek bir bilgim yok. Bu bütçeye uygun, önerebileceğiniz daha iyi bir laptop var mıdır? Bilgisayar genel olarak yazılım ve oyun için kullanılacaktır.

Bu fiyata alabileceğin en iyi laptop olduğunu düşünüyorum biraz param olsa elimde ki modeli satıp ben de alacağım ürün zaten MSI kasası soğutmasının çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu fiyata alabileceğin en iyi laptop olduğunu düşünüyorum biraz param olsa elimde ki modeli satıp ben de alacağım ürün zaten MSI kasası soğutmasının çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Ürün n11'de 14.956,00 TL'den satılıyor, bu fiyat bütçeme uygun ve satıcı monster. Çok gariptir ki ürün monsterın kendi siteside daha pahalıya satılıyor ve şu an ön siparişte. Sanırım bu ürünü n11'den almak en mantıklısı olacak.

Ürün N11'de 14.956, 00 TL'den satılıyor, bu fiyat bütçeme uygun ve satıcı Monster. Çok gariptir ki ürün Monster'ın kendi siteside daha pahalıya satılıyor ve şu an ön siparişte. Sanırım bu ürünü N11'den almak en mantıklısı olacak.

Alabilirsin geçtiğimiz sene ben de Monster'ın kendi sitesinde 8.500TL olan laptopu 8.100 TL'ye N11'den aldım satıcısı Monster sorun çıkmaz kaçırmamalısın.

Teşekkür ederim herkese, v25.1 almak en mantıklısı gibi görünüyor bu fiyat bandında. Daha önce de monster notebook kullanmıştım ve hem servis hem de ürün anlamında gayet memnunum. Monster'a devam 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00