EhA05 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 305 22 Temmuz 2023 #11 TRCONNOR dedi: Doğrudur hocam fakat 6600 olan sistem biraz daha pahalı kullanıcı bütçesine uymak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, attığımız sistemler bütçeye uygun bu bütçe GTX1650 ile heba olmasın
TRCONNOR dedi: Doğrudur hocam fakat 6600 olan sistem biraz daha pahalı kullanıcı bütçesine uymak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, attığımız sistemler bütçeye uygun bu bütçe GTX1650 ile heba olmasın
iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 390 22 Temmuz 2023 #12 Burak2134 dedi: Xigmatek PSU alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu linkte kasa yada benim attığım linkteki kasadan birini almak daha mantıklı olucaktır.
Burak2134 dedi: Xigmatek PSU alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu linkte kasa yada benim attığım linkteki kasadan birini almak daha mantıklı olucaktır.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #13 TRCONNOR dedi: Doğrudur hocam fakat 6600 olan sistem biraz daha pahalı kullanıcı bütçesine uymak istemiştim. Hocam GTX 1650 kendim kullanıyorum şu an ve gayet memnunum bir eksiğini görmedim şahsen. Genişletmek için tıkla... Sadece LoL ve Valorant oynayınca sorununu görmezsin tabii, sen bir God of War oynamaya çalış o GPU ile bakalım.
TRCONNOR dedi: Doğrudur hocam fakat 6600 olan sistem biraz daha pahalı kullanıcı bütçesine uymak istemiştim. Hocam GTX 1650 kendim kullanıyorum şu an ve gayet memnunum bir eksiğini görmedim şahsen. Genişletmek için tıkla... Sadece LoL ve Valorant oynayınca sorununu görmezsin tabii, sen bir God of War oynamaya çalış o GPU ile bakalım.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 22 Temmuz 2023 #14 iEgeee dedi: AMD R5 5500 - XFX RX6600 8G-ASUS A520M-A PRO- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5500 - XFX RX6600 8G-ASUS A520M-A PRO- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... PSU çöp. Bendede bu PSU'dan var ve çok ısıtıyor bilgisayarı forumlardan bakarak PSU seçmeniz şiddetle tavsiye ederim.
iEgeee dedi: AMD R5 5500 - XFX RX6600 8G-ASUS A520M-A PRO- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5500 - XFX RX6600 8G-ASUS A520M-A PRO- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... PSU çöp. Bendede bu PSU'dan var ve çok ısıtıyor bilgisayarı forumlardan bakarak PSU seçmeniz şiddetle tavsiye ederim.
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2023 #15 EhA05 dedi: Anladım hocam, attığımız sistemler bütçeye uygun bu bütçe GTX1650 ile heba olmasın. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 düşündüğünüz kadar kötü değil bence dediğim gibi kendim kullanıyorum şu an gayet memnunum.
EhA05 dedi: Anladım hocam, attığımız sistemler bütçeye uygun bu bütçe GTX1650 ile heba olmasın. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 düşündüğünüz kadar kötü değil bence dediğim gibi kendim kullanıyorum şu an gayet memnunum.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #16 TRCONNOR dedi: GTX 1650 düşündüğünüz kadar kötü değil bence dediğim gibi kendim kullanıyorum şu an gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Troll müsün?
TRCONNOR dedi: GTX 1650 düşündüğünüz kadar kötü değil bence dediğim gibi kendim kullanıyorum şu an gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Troll müsün?
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2023 #17 ahmxtygt dedi: Sadece LoL ve Valorant oynayınca sorununu görmezsin tabii, sen bir God of War oynamaya çalış o GPU ile bakalım. Genişletmek için tıkla... LoL ve Valorant oynamyorum hocam Spider-Man oynuyorum aktif olarak 45 ile 60 FPS olarak gidiyor ve gayet iyi. ahmxtygt dedi: Troll müsün? Genişletmek için tıkla... Hayır hocaam sadece yardımcı olmak istedim.
ahmxtygt dedi: Sadece LoL ve Valorant oynayınca sorununu görmezsin tabii, sen bir God of War oynamaya çalış o GPU ile bakalım. Genişletmek için tıkla... LoL ve Valorant oynamyorum hocam Spider-Man oynuyorum aktif olarak 45 ile 60 FPS olarak gidiyor ve gayet iyi. ahmxtygt dedi: Troll müsün? Genişletmek için tıkla... Hayır hocaam sadece yardımcı olmak istedim.
EhA05 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 305 22 Temmuz 2023 #18 TRCONNOR dedi: GTX 1650 düşündüğünüz kadar kötü değil bence dediğim gibi kendim kullanıyorum şu an gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam kötü diyen yok zaten, ama RX 6600 ile boy ölçüşebilecek bir ekran kartı değil
TRCONNOR dedi: GTX 1650 düşündüğünüz kadar kötü değil bence dediğim gibi kendim kullanıyorum şu an gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam kötü diyen yok zaten, ama RX 6600 ile boy ölçüşebilecek bir ekran kartı değil
rimurunava Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #19 TRCONNOR dedi: LoL ve Valorant oynamyorum hocam Spider-Man oynuyorum aktif olarak 45 ile 60 FPS olarak gidiyor ve gayet iyi. Hayır hocaam sadece yardımcı olmak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam niye inat ediyorsunuz, o bütçede alınabilecek bir kart değil, resmen konu sahibine paranı çöpe at diyorsunuz.
TRCONNOR dedi: LoL ve Valorant oynamyorum hocam Spider-Man oynuyorum aktif olarak 45 ile 60 FPS olarak gidiyor ve gayet iyi. Hayır hocaam sadece yardımcı olmak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam niye inat ediyorsunuz, o bütçede alınabilecek bir kart değil, resmen konu sahibine paranı çöpe at diyorsunuz.
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2023 #20 EhA05 dedi: Hocam kötü diyen yok zaten, ama RX 6600 ile boy ölçüşebilecek bir ekran kartı değil. Genişletmek için tıkla... Orası öyle hoca ama F/P odaklı baktığımız zaman Türkiye şartlarında alınabilecek ekran kartlarından bir tanesidir. rimurunava dedi: Hocam niye inat ediyorsunuz, o bütçede alınabilecek bir kart değil, resmen konu sahibine paranı çöpe at diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam inat etmedim bir şey demedim sakin olalım sadece kötü bir ekran kartı değil dedim o kadar.
EhA05 dedi: Hocam kötü diyen yok zaten, ama RX 6600 ile boy ölçüşebilecek bir ekran kartı değil. Genişletmek için tıkla... Orası öyle hoca ama F/P odaklı baktığımız zaman Türkiye şartlarında alınabilecek ekran kartlarından bir tanesidir. rimurunava dedi: Hocam niye inat ediyorsunuz, o bütçede alınabilecek bir kart değil, resmen konu sahibine paranı çöpe at diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam inat etmedim bir şey demedim sakin olalım sadece kötü bir ekran kartı değil dedim o kadar.