EhA05
Hectopat
Anladım hocam, attığımız sistemler bütçeye uygun bu bütçe GTX1650 ile heba olmasınDoğrudur hocam fakat 6600 olan sistem biraz daha pahalı kullanıcı bütçesine uymak istemiştim.
Anladım hocam, attığımız sistemler bütçeye uygun bu bütçe GTX1650 ile heba olmasınDoğrudur hocam fakat 6600 olan sistem biraz daha pahalı kullanıcı bütçesine uymak istemiştim.
Hocam bu linkte kasa yada benim attığım linkteki kasadan birini almak daha mantıklı olucaktır.Xigmatek PSU alınabilir.
Doğrudur hocam fakat 6600 olan sistem biraz daha pahalı kullanıcı bütçesine uymak istemiştim.
Hocam GTX 1650 kendim kullanıyorum şu an ve gayet memnunum bir eksiğini görmedim şahsen.
PSU çöp. Bendede bu PSU'dan var ve çok ısıtıyor bilgisayarı forumlardan bakarak PSU seçmeniz şiddetle tavsiye ederim.AMD R5 5500 - XFX RX6600 8G-ASUS A520M-A PRO- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - XFX RX6600 8G-ASUS A520M-A PRO- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anladım hocam, attığımız sistemler bütçeye uygun bu bütçe GTX1650 ile heba olmasın.
GTX 1650 düşündüğünüz kadar kötü değil bence dediğim gibi kendim kullanıyorum şu an gayet memnunum.
Sadece LoL ve Valorant oynayınca sorununu görmezsin tabii, sen bir God of War oynamaya çalış o GPU ile bakalım.
Troll müsün?
Hocam kötü diyen yok zaten, ama RX 6600 ile boy ölçüşebilecek bir ekran kartı değilGTX 1650 düşündüğünüz kadar kötü değil bence dediğim gibi kendim kullanıyorum şu an gayet memnunum.
LoL ve Valorant oynamyorum hocam Spider-Man oynuyorum aktif olarak 45 ile 60 FPS olarak gidiyor ve gayet iyi.
Hayır hocaam sadece yardımcı olmak istedim.
Hocam kötü diyen yok zaten, ama RX 6600 ile boy ölçüşebilecek bir ekran kartı değil.
Hocam niye inat ediyorsunuz, o bütçede alınabilecek bir kart değil, resmen konu sahibine paranı çöpe at diyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.