15.000 TL Sistem Toplama

KayıpG

Decapat
-Ryzen Threadpipper düşünüyorum ama 8700k ve 8086k oyun performansı ilginç
-Ekran kartı olarak 2080 makul diye düşünüyorum zira maalesef suni yükselen şimdi ise asıl olması gereken yere doğru yol alan kurla daha fazlasını istemem zor görünüyor.
-Kasa olarak CM H500P düşünüyorum ama önerilere açığım zira Aerocool Proje 7'de ilgimi çeken modellerden.
-Monitör konusunda en az 2k 1440p görüntü ve 16.7m değil 1milyar sınıfında bir 144hz monitör beklentim.
-Bütçe dışı G29 veyahut G920 düşünüyorum.

Ek olarak marka takıntım yok ama ABD menşeili ürünler yerine Tayvan menşeili ürünler tercih sebebi olabilir.
Mümkün mertebe tabi yoksa her yerdeler kuduzlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Captcha Verification
Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming AMD X470 Soket AM4 ATX Anakart X470 AORUS ULTRA GAMING - Nanokatalog
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog X2
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
NZXT H500i Mid Tower ATX Akıllı Beyaz Bilgisayar Kasası
Captcha Verification
şöyle monitörsüz 13.030,87 TL ediyor. 2000 TL'ye ne kadar kaliteli bir monitör bulunur bilmiyorum bütçeniz için son 15.000 TL mi? Captcha Verification diye gözüküyor ama çalışıyor linkler. Aslında bana RTX 2080 yerine GTX 1080 Tİ daha mantıklı geldi.

Captcha Verification
Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming AMD X470 Soket AM4 ATX Anakart X470 AORUS ULTRA GAMING - Nanokatalog
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog X2
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
NZXT H500i Mid Tower ATX Akıllı Beyaz Bilgisayar Kasası
Captcha Verification
şöyle monitörsüz 13.030,87 TL ediyor. 2000 TL'ye ne kadar kaliteli bir monitör bulunur bilmiyorum bütçeniz için son 15.000 TL mi? Captcha Verification diye gözüküyor ama çalışıyor linkler. Aslında bana RTX 2080 yerine GTX 1080 Tİ daha mantıklı geldi.
Soğutucu'yu çıkartırsak şu monitör iyi olabilir.2700x'in soğutucusu gayet yeterli.

İstekler ilginç. Gerçek 10 bit 2K 144 Hz modeller var mı bilmiyorum. Varsa da fiyatları uçuktur. @Realivex sisteminde bazı sıkıntılar var. Yapman gereken ilk şey PSU'yu değiştirmek.

CM H500P modelini direkt unutun zaten. O kasa suratına bakılmayacak kadar berbat. H500P Mesh olmadığı sürece almayın.

Tek amaç oyunsa gereksiz yere Threadripper almayın. İ7 8700K veya Ryzen 7 2700X alınabilir.

İstekler ilginç. Gerçek 10 bit 2K 144 Hz modeller var mı bilmiyorum. Varsa da fiyatları uçuktur. @Realivex sisteminde bazı sıkıntılar var. Yapman gereken ilk şey PSU'yu değiştirmek.

CM H500P modelini direkt unutun zaten. O kasa suratına bakılmayacak kadar berbat. H500P Mesh olmadığı sürece almayın.

Tek amaç oyunsa gereksiz yere Threadripper almayın. İ7 8700K veya Ryzen 7 2700X alınabilir.
Seasonic kaliteli diye biliyorum. Bir de sanırım soğutucu falan gereksiz dediniz ben o model öneriliyor diye eklemiştim. Tabii ki OC yapılmayacaksa çıkartılıp normal soğutucu veya L modeli alınabilir. Onun haricinde eksikler nelerdir? Anakart orta seviye diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı