15.000 TL'ye tablet önerisi talebi

Casper indirim konusunda bir arkadaş Honor V9 almıştı.
Kalem de gecikme var diye iade etti.
Tekrar diyorum kalem kullanacak iseniz iPad alın.
Evet özellikleri Honor'un cezbediyor ama kalem için alınmaz.
Hocam dün Samsung S10Fe+ deneyimledim, rahatsız eden bir gecikme hissetmedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu videoda da yanlış anlamadıysam rahatsız eden bir gecikme yok.

Hocam dün Samsung S10FE+ deneyimledim, rahatsız eden bir gecikme hissetmedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu videoda da yanlış anlamadıysam rahatsız eden bir gecikme yok.

Vallahi hocam ben hiç kullanmadım.
Ama kullanıcılar iPad gibi hiçbir Android tabletin iyi olmadığını söylüyorlar.
Ama size gecikme gelmiyorsa alabilirsiniz.
Casper'ın da kalemi var. Vatan ve mediamark vb yerlere gelecekmis.
İsterseniz bekleyin, onu beğenirseniz onu alın. Daha unilerin başlamasına 1.5 ay var neredeyse.

Vallahi hocam ben hiç kullanmadım.
Ama kullanıcılar iPad gibi hiçbir Android tabletin iyi olmadığını söylüyorlar.
Ama size gecikme gelmiyorsa alabilirsiniz.
Casper'ın da kalemi var. Vatan ve mediamark vb yerlere gelecekmis.
İsterseniz bekleyin, onu beğenirseniz onu alın. Daha unilerin başlamasına 1.5 ay var neredeyse.
Honor'da beni korkutan güncelleme sorunu. iPad'te ise hiç bilmediğim, alışık olmadığım bir işletim sistemi. Samsung ise işlemci. Sanırım deneyip karar versem iyi olacak.

Güç ve kalem elbette.
Ya üzerine biraz daha koyup Air M2 ya da Tab S9 al. Eğer yoksa İPad A16 alabilirsin. Kalem konusunda harici alman gerekse de güç konusunda asla üzmez. Eğer Apple olmasın dersen Honor ya da S10Fe alabilİrsin ama Pubg Mobile gibi oyunlarda ısınma yapabilir. Özellikle sıcak havalarda alev topuna döner.

Ya üzerine biraz daha koyup Air M2 ya da Tab S9 al. Eğer yoksa İPad A16 alabilirsin. Kalem konusunda harici alman gerekse de güç konusunda asla üzmez. Eğer Apple olmasın dersen Honor ya da S10Fe alabilİrsin ama Pubg Mobile gibi oyunlarda ısınma yapabilir. Özellikle sıcak havalarda alev topuna döner.
S9 çıkabilsem S9 düşünüyordum zaten ama fiyat farkı epey fazla. Oyun dediğim ise PUBG kadar rekabetçi değil, strateji vs. Telefonumda da oynayabildiğim oyunları kastediyorum. Asıl amacım dediğim gibi mühendislik bölümü için not alma, kalem vs.

Hocam, yeni Matepad 11.5 nasıldır sizce? @Havacılık Sevdalısı @The Notorious

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı