@FantastikTürk
Alınabiliyorsa 32 GB RAM alınsın. Bir zararı yok.
Alınabiliyorsa 32 GB RAM alınsın. Bir zararı yok.
Kardeş ban yiyeceğimi bildiğim için saygımı koruyorum ve 1800x 5 yıl sonra gtx1180ti(kafadan attım ekran kartını)onuda beslermi?Hemde adamlar çift 1080ti diyor.Onuda besler ama ilerde daha yüksek bir kartla sli yapılırsa onuda beslesinde göreyim.Buna göre düşün.Bu nasil sacmalik? Anakart ve islemciyi niye degissin? Sen kafandan atmissin aslinda. 1800X cok guclu bir islemci ve ilerideki bir suru ekran kartini darbogaz olmadan oynatacak. Anakart niye degisiyormus? Ayruca 850 W bir PSU alirsa hayli hayli ilerideki ekran ksrtlarina yeter. Artik teknoloji gelisiyor ayak uydurun. Ekran ksrtlsri gelisiyor tukettigi guc azaliyor. Sacmalamayin.
GTX 980 TI bir sistemim olsa su an guncelemem ben. Bu sene hala Ultrada oynatiyor akici halde. 6700K isa hala super guclu onu degismeye gerek yok. Yukarida da yazdigim gibi 2-3 senede bir gunceller ekran kartini. Bu sene 980 TI'i degismesine gerek yok 2018'de ise degisebilir.
Kartlar güçlenecek ama oyunlarında gereksinimlerinin artacağını unutma.Ilerideki o kadar guclu kart icin SLI gereksiz tamamen.
Sonuna kadar haklısınız fakat arkadaşların yaptığı sadece PC tavsiyesi değil aynı zamanda hayat tavsiyesi. Lütfen bunuda göz önünde bulundurun.
Kartlarin gucune yetisecegini sanmiyorumKartlar güçlenecek ama oyunlarında gereksinimlerinin artacağını unutma.![]()
Daha güçlü kartlar varken SLI/CF yapmak tabiki gereksiz. Ancak ileride kartların güçleneceği için SLI/CF' a ihtiyaç kalmayacağını belirtmişsiniz. Oyunlarda aynı oranda gelişeceği için ihtiyaç olur bence.Kartlarin gucune yetisecegini sanmiyorum.
Hem SLI ve CF gereksiz gorusunu savunan tek ben degilim Recep Baltas ve Ali Gungor de boyle diyorlar.
Dedigim gibi cok paran varsa is degisir tak 1080 TI SLI oyna. Onun disinda diyorim ben.
@Faiz Can Kavvas dostum, okuman yok mu? Orada belirttim marka yok diye, peki sen 3200 MHz'i nereden okudun? Cahilliğine veriyorum. Ana bileşenleri belirttim ben. Gerisinin pek de önemi yok. 5-6 bin TL ödemek sanırım yanlış olmaz, sen gidip 3x Curved bir monitörde Mario oynarsan yanlış olur. Ama 4K çözünürlük ile GTA V oynarsan yanlış olmaz. Bütçe var ise alınır. Kendinize toplar gibi fikir veriyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.