15-18 bin TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan Efee35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 849

Efee35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar alma arifesindeyim. 2.el veya sıfır alma konusunda kararsızım, 15.000-18.000 arası bütçem var. Daha önceden laptopum vardı; Minecraft, MTA, SonOyuncu gibi oyunlar oynuyordum. Sizce PC alsam kullanır mıyım yani sıkılmak, ilgimi çekmemesi gibi bir şey olur mu? Bir ilan buldum 2.elde, bunu inceleyip tecrübenizi yansıtırsanız sevinirim.

İlan:https://shbd.io/s/3zGcuBtB
İlan2: https://shbd.io/s/pVrKTJNp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence 15-18k arasi butceye ikinci el yerine Intel Arc ekran kartli sistem toplayabilirsin. Ilgini cekmemesi gibi bir duruma cevap veremem 🤕

Hocam bence 15-18k arasi butceye ikinci el yerine Intel Arc ekran kartli sistem toplayabilirsin. Ilgini cekmemesi gibi bir duruma cevap veremem 🤕

Hiç o konuyu düşünmedim hocam PC malzemeleri ile aram pek yok hem ucuz olsun hem de iyi bir sistem olsun diye düşünüyorum ayrıca 15000TL'ye sıfır daha düşük ekran kartlı bir sistem varken ikinci elde aynı fiyata daha iyi ekran kartı gelir diye düşündüm yanlış bir düşüncemi sizce.

Hiç o konuyu düşünmedim hocam PC malzemeleri ile aram pek yok hem ucuz olsun hem de iyi bir sistem olsun diye düşünüyorum ayrıca 15000TL'ye sıfır daha düşük ekran kartlı bir sistem varken ikinci elde aynı fiyata daha iyi ekran kartı gelir diye düşündüm yanlış bir düşüncemi sizce.
Hocam kesinlikle ikinci el 3050'den uzak durun. Eger butceyi arttiramiyorsaniz 3060 dusunulebilir. Dusuncen kismen dogru fakat ikinci el sistemin ne kadar gidecegi mechul.

Hocam kesinlikle ikinci el 3050'den uzak durun. Eger butceyi arttiramiyorsaniz 3060 dusunulebilir. Dusuncen kismen dogru fakat ikinci el sistemin ne kadar gidecegi mechul.

Sistemler 2023 tarihli hocam yani almamı önerirsiniz yoksa sıfır PC dizmek daha mı iyi.

Böyle bir sistemi önerir misiniz hocam ayrıca monitörüm yok onun parası içinde biraz daha beklemem gerekecek sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemler 2023 tarihli hocam yani almamı önerirsiniz yoksa sıfır PC dizmek daha mı iyi.

Böyle bir sistemi önerir misiniz hocam ayrıca monitörüm yok onun parası içinde biraz daha beklemem gerekecek sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam Arc A750'yi cok yakin bir arkadasim kullaniyor 12400F ile. Kendisi memnun oldugunu ve sistemin F/P oldugunu soyluyor. A750 8-9k civarlarinda, 3060 ile ayni performansi veriyor hemen hemen. Isterseniz birazcik daha arastirin, butce arttirin.

Ekleme: RX6600 diye bir kart var. Istersen bu ekran kartlarinin karsilastirma videolarina bakabilir, hazir sistemleri karsilastirabilirsin.

Hocam Arc A750'yi cok yakin bir arkadasim kullaniyor 12400F ile. Kendisi memnun oldugunu ve sistemin F/P oldugunu soyluyor. A750 8-9k civarlarinda, 3060 ile ayni performansi veriyor hemen hemen. Isterseniz birazcik daha arastirin, bütçe arttirin.

Ekleme: RX6600 diye bir kart var. Istersen bu ekran kartlarinin karsilastirma videolarina bakabilir, hazir sistemleri karsilastirabili.

Hocam böyle bir sistem önerir misin peki ikinci el toplansa veya sıfır alsam

Hocam böyle bir sistem önerir misin peki ikinci el toplansa veya sıfır alsam

Bence bu sistem seni 3 seneden once yuzustu birakmaz. Yine sizin tercihiniz hocam, benim de donanim hakkinda bilgim cok yok. Elimden geldigince yardimci olmaya calistim.

Kampanya bekleyin hocam.

Ne zaman oluyor kampanyalar ona göre elimdeki para belki bir miktar artabilir.

Bence bu sistem seni 3 seneden once yuzustu birakmaz. Yine sizin tercihiniz hocam, benim de donanim hakkinda bilgim cok yok. Elimden geldigince yardimci olmaya calistim.

Hocam bu sistemi 2.el olarks topladım 21700 TL yaptı şu an stokta 20000 yapıyor sanırım sıfır almak daha mantıklı. Hiç değilse gece rahat uyurum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı