15-20 bin TL arası sistem önerisi

Arkadaşlar peki sizce ileride sıvı soğutmaya geçmeye gerek var mı? Bir de anakart üzerindeki kabloları LED'li bir kabloyla değiştirebiliyorduk, sizce öyle bir şeye gerek var mı, aslında dış görünüşe çok önem vermiyorum ancak şu anda heveslendim bayağı.
Sıvı soğutmanın bakımı falan oluyor, size bağlı bir tercih. CPU daha soğuk olsun ama 2-3 yılda bir temizlerim diyorsanız alınır.

Arkadaşlar peki sizce ileride sıvı soğutmaya geçmeye gerek var mı? Bir de anakart üzerindeki kabloları LED'li bir kabloyla değiştirebiliyorduk, sizce öyle bir şeye gerek var mı, aslında dış görünüşe çok önem vermiyorum ancak şu anda heveslendim bayağı.
Bütçeniz var ise stok soğutucu yerine daha iyi bir soğutucuya geçebilirsiniz. ID Cooling 224XT gibi soğutucular da yeterli olur, eğer sıvı soğutucuya bütçe varsa alabilirsiniz sizin kararınız.

Bakımdan kastığınız termal macun ve fan temizliği ise onu yaparım, hattaha yaparken zevk bile alırım :D
İçindeki sıvıyı boşaltıp, temizleyip, yine doldurmak.

Tamamdır teşekkür ederim hocam, herkese yardımları içün teşekkür ederim.

Son bir sorum daha var, 1080p de darboğaz çok yapar mı? 2K monitör mü almalıyım?

Çok bir sıkıntı çıkarmaz hocam 1080P'de ufak bir darboğaz olur.

Son düzenleme:
O zaman pckolikdeki 2800'e satılan Acer'i alacağım, fp gibi duruyor 165Hz IPS panel.

Hocam forumda 1080p de çok darboğaz olacağı söyleniyor, 2K ya da 4K mı almalıyım, öneri yapar mısınız?

Hocam 5600 3070 Ti'a kadar besliyor RX6800 ise 3080'e yakın 5600 3080 ile 1080P'de darboğaz yapıyor ama küçük bir darboğaz yapıyor öyle dedikleri gibi değil ama yine de istersen 2K al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı