15-20 bin TL arası sistem önerisi

Yarın gidip alacağım sistemi inşallah, şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir ekipman ya da parça var mı? Ayrıca 2K ya da 4K monitöre gerek var mı? ID-Cooling 224XT alıp overclock yapmayı düşünüyorum 1080p de darboğaz olur mu bilmiyorum o şekilde.

Bir de sistemi taksit ile alacağım, kredi taksit diye geçiyor sanırım banka senin yerine ücreti peşin veriyor sen bankaya ödüyorsun taksit taksit, o şekilde alabilirim dime?

@Zerons @messinicocugu hocam bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Yarın gidip alacağım sistemi inşallah, şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir ekipman ya da parça var mı? Ayrıca 2K ya da 4K monitöre gerek var mı? ID-Cooling 224XT alıp overclock yapmayı düşünüyorum 1080p de darboğaz olur mu bilmiyorum o şekilde.

Bir de sistemi taksit ile alacağım, kredi taksit diye geçiyor sanırım banka senin yerine ücreti peşin veriyor sen bankaya ödüyorsun taksit taksit, o şekilde alabilirim dime?

@Zerons @messinicocugu hocam bir bilginiz var mı?

Taksit hakkında bilgim yok hocam yeni konu açarsanız belki bilgili birileri gelebilir.

Sistemde mevcut olan parçalar gayet iyi ve kaliteli duruyor, bence değişmeye gerek yok. Taksit konusunda benim de bilgim yok maalesef.

Sistemde mevcut olan parçalar gayet iyi ve kaliteli duruyor, bence değişmeye gerek yok. Taksit konusunda benim de bilgim yok maalesef.

Maalesef yapmıyorlarmış, bir de sadece kredi kartına taksit oluyormuş, sistemi kaçıracağım maalesef.

Şu sistem nasıldır? İncehesap da yapıyorlarmış o şekilde taksitlendirme.

Şimdi de 3070 sistemin stoku bitmiş, şansım yaver gitsede yine güzel bir sistem yakalasam.

@messinicocugu hocam siz biraz daha bilgisiliniz bu işlerde sanırım, ince hesap üzerinde ya da banka kartı ile taksitlendirme yapacağım bir yerden 20k ya kadar bir sistem öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Maalesef yapmıyorlarmış, bir de sadece kredi kartına taksit oluyormuş, sistemi kaçıracağım maalesef.

Şu sistem nasıldır? İncehesap da yapıyorlarmış o şekilde taksitlendirme.

Şimdi de 3070 sistemin stoku bitmiş, şansım yaver gitsede yine güzel bir sistem yakalasam.

@messinicocugu hocam siz biraz daha bilgisiliniz bu işlerde sanırım, ince hesap üzerinde ya da banka kartı ile taksitlendirme yapacağım bir yerden 20k ya kadar bir sistem öneriniz var mı?

İtopya o şekilde taksit yapıyorsa 8 Kasım'ı bekleyebilirsiniz hocam yoksa bu sistemi alın(kasayı MX440 mesh, SSD'yi Team MP33 Pro 500GB yapıp al.):

İtopya o şekilde taksit yapıyorsa 8 Kasım'ı bekleyebilirsiniz hocam yoksa bu sistemi alın(kasayı MX440 mesh, SSD'yi Team MP33 Pro 500GB yapıp al.):

Hocam şu sistemi B550 anakart yapıp alsam daha iyi olmaz mı? 5700X işlemci var keşke 6700XT yerine 3060 Ti'ya da 3070 koysalarmış.

Hocam ayrıca İtopya dada banka kartı ile taksit varmış, İtopya'dan hangi sistemi önerirsiniz.

Şu an için iyi bir sistem yok hocam ama 8 Kasım'da iyi bir sistem gelebilir.

Şu an için iyi bir sistem yok hocam ama 8 Kasım'da iyi bir sistem gelebilir.

Tamamdır hocam beklemedeyim o zaman, 3070'li sistemi alabilseydim çok daha iyi olacakdı.

@messinicocugu hocam bir soru daha soracağım izninizle, diyelim ki yarın gittim ben ince hesabın mağazasına sistemi Şu şekilde aldım ancak mağazadan farklı kasa seçmek istiyorum, sistemin üzerinde gelen kasayı iade edip mağazadan MAG 100R'ya da GT301 tarzı bir kasa alabilir miyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı