15-20 bin TL'ye tablet önerisi

pochemuchka

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, yüksek lisans öğrencisiyim ve laptop taşımaktan yorulduğumdan tablet almayı düşünüyorum.

• Genellikle makale okumak ve not tutmak için kullanacağım. Klavye ve kalem desteği bu açıdan önemli. Çizim yapmayacağım, sadece okuma ve not alma.
  • Özel ders veriyorum, ekran paylaşımı yaparken bana sıkıntı çıkarmasa güzel olur zira bilgisayarım beni üzüyor bu konuda.
  • Bilgisayarım Matebook D16, bu nedenle Huawei ekosistemine geçmeyi düşündüm ancak bilgisayarım sürekli mavi ekran veriyor ekran paylaşırken, o yüzden kararsızım.
  • Tablette oyun oynamak, basit video düzenleme işleri gibi şeyler de yapabilirsem güzel olur. (en azından ders anlatırken ekran kaydı alabilmek istiyorum, düzenlemeyi bilgisayarda da yapabilirim)

Aklımdaki seçenekler ve okuduğum kadarıyla öneriler genellikle Tab S9, S9 FE+, MatePad 12 X veya PaperMatte modelleri ve IPad'in 10th gen modelleri üzerineydi.

- Huawei'nin Google sorunu benim için büyük bir problem değil, YouTube vs pek kullanmıyorum.

- IPad'lere biraz uzağım daha önce kullanmadığım ve pahalı bulduğum için. Ama seçenekleri değerlendirmeye açığım.

- Geçmişte Samsung telefon kullandım ve ısınma sorunu beni uzun süredir uzak tutuyordu, ama şimdi çözülmüş müdür bilmiyorum.

Son olarak bütçe: Şu an için tablete ayırmaya değer gördüğüm maksimum bütçe 20k civarı. Daha uygun olursa o da olur. Daha üstü bir tablet almak yerine bilgisayar değiştirmeyi tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı