15 bin TL 2K 240 Hz monitör önerisi

LabaTo

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Balıkesir,Türkiye
Daha fazla  
Ryzen 7 7800x3D + RTX 4070 Super bir bilgisayara sahibim. Bilgisayarı toplarken 1920x1080 ve 240 Hz monitör tercih etmiştim (Samsung Odyssey G4 25")
Ancak ekran kartımın 2K için elverişli olması sebebiyle 1920x1080 moınitör aldığıma pişmanım ve bunu 2. elden satarak üstüne ekleme yaparak 2K ve gözüm alıştığı için 240 Hz veya daha fazla tazeleme hızlı bir monitör bakıyorum. Özellikle Asus/AOC/Samsung gibi köklü firmalardan olmasını istiyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Not: Bütçe: 15.000 ancak birkaç bin daha zorlayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 7 7800x3D + RTX 4070 Super bir bilgisayara sahibim. Bilgisayarı toplarken 1920x1080 ve 240 Hz monitör tercih etmiştim (Samsung Odyssey G4 25")
Ancak ekran kartımın 2K için elverişli olması sebebiyle 1920x1080 moınitör aldığıma pişmanım ve bunu 2. elden satarak üstüne ekleme yaparak 2K ve gözüm alıştığı için 240 Hz veya daha fazla tazeleme hızlı bir monitör bakıyorum. Özellikle Asus/AOC/Samsung gibi köklü firmalardan olmasını istiyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

not: Bütçe: 15.000 ancak birkaç bin daha zorlayabilirim.

Kaç inç istiyorsunuz, Curved mü yoksa düz mü olsun hocam.

ASUS daha iyi bence 10 bit renk derinliği olduğu için bir de 260Hz.

ASUS daha iyi bence 10 bit renk derinliği olduğu için bir de 260Hz.
FPS Oyunları da oynadığım için odaklanma açısından 24"-25" gibi düşünüyorum.. Curvedler hassasmış sanırım o yüzden düz bakıyorum.

FPS Oyunları da oynadığım için odaklanma açısından 24"-25" gibi düşünüyorum.. Curvedler hassasmış sanırım o yüzden düz bakıyorum.
Pardon eklemeyi unutmuşum G-SYNC özelliği kesinlikle istiyorum yoksa ekranda aşırı derecede yırtılmalar söz konusu.

Pardon eklemeyi unutmuşum G-SYNC özelliği kesinlikle istiyorum yoksa ekranda aşırı derecede yırtılmalar söz konusu.
AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA 24 inç 2k tek seçeneğiniz bu, 2K 240 HZ monitör arıyorsanız 27 inç almak zorundasınız. Bu arada kaliteli monitörlerde g-sync ve freesync'i kapatsanız bile yırtılma olmayabiliyor. Kendi monitörümün low input lag modunu açmak için freesync kullanmadan oynuyorum, şu ana kadar bir yırtılma yaşamadım.

AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA 24 inç 2K tek seçeneğiniz bu, 2K 240 Hz monitör arıyorsanız 27 inç almak zorundasınız. Bu arada kaliteli monitörlerde G-Sync ve FreeSync'i kapatsanız bile yırtılma olmayabiliyor. Kendi monitörümün Low input lag modunu açmak için FreeSync kullanmadan oynuyorum, şu ana kadar bir yırtılma yaşamadım.

Hocam attığınız monitör çok pahalı değil mi kazık hatta bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı