- Makaleler
- 9
Arkadas pil suresı onemli değil demis neden APU sıstem alsınki.
Dahili ekran kartı var. Dediğim gibi bu model uzun pil süresine sahip.
Lenovo'nun 3050 ve 3050ti modellerinde kronik adaptör sorunu var.Hocam pil süresi için pek sıkıntım yok açıkcası farklı bir konuda model karşılatırması yaptıktan sonnra (diğer konudaki ürün: LENOVO 82k200k2tx Ryzen 5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050ti 4gd6 15.6" Fhd Freedos Dizüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL) bu ürün üzerinden gideceğim. Ekran kartı ve işlemci benim için daha ok önemli bütçe açısında şimdi 8 gb ram için idare edeceğim en kısa 6 ay sonra hem 8 GB ram ve hdd ekleyeceğim.
Çok saçma değil mi? Soruna karşı bir çözüm yok mu? İllaki satacaklar bozulacak servise mi göndereceğiz? Ben mardinde oturuyorum geçen yazıcıyı servise gönderdik 1 aydır yok aradğımızda konum farkı çok var falan diyorlarLenovo'nun 3050 ve 3050ti modellerinde kronik adaptör sorunu var.
Çok saçma değil mi? Soruna karşı bir çözüm yok mu? İllaki satacaklar bozulacak servise mi göndereceğiz? Ben mardinde oturuyorum geçen yazıcıyı servise gönderdik 1 aydır yok aradğımızda konum farkı çok var falan diyorlar
+1000TL 1TB versiyonu da Hepsiburada'da var.![]()
MSI Bravo 15 B5DD-210TR Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RX 5500M 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI Bravo 15 B5DD-210TR Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RX 5500M 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
5500M daha eski ama 3050 serisi ile sanırım benzer performans veriyor.
Bunu incelemedim ama kağıt üzerinde fena durmuyor.
Belli bileşenler belirleyip uygun fırsat kovalayabilirsin. (ben o durumdayım)
Yazılım veya benzer bir iş için kesinlikle 16 GB almanı öneririm, ya da bir süre 8 GB kullan sonra yükseltirsin, değerini daha iyi anlayabilirsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.