15 bin TL laptop önerisi

Bütçe
10.000TL - 15.000TL
Dahili ekran kartı var. Dediğim gibi bu model uzun pil süresine sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam pil süresi için pek sıkıntım yok açıkcası farklı bir konuda model karşılatırması yaptıktan sonnra (diğer konudaki ürün: LENOVO 82k200k2tx Ryzen 5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050ti 4gd6 15.6" Fhd Freedos Dizüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL) bu ürün üzerinden gideceğim. Ekran kartı ve işlemci benim için daha ok önemli bütçe açısında şimdi 8 gb ram için idare edeceğim en kısa 6 ay sonra hem 8 GB ram ve hdd ekleyeceğim.

Hocam pil süresi için pek sıkıntım yok açıkcası farklı bir konuda model karşılatırması yaptıktan sonnra (diğer konudaki ürün: LENOVO 82k200k2tx Ryzen 5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050ti 4gd6 15.6" Fhd Freedos Dizüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL) bu ürün üzerinden gideceğim. Ekran kartı ve işlemci benim için daha ok önemli bütçe açısında şimdi 8 gb ram için idare edeceğim en kısa 6 ay sonra hem 8 GB ram ve hdd ekleyeceğim.
Lenovo'nun 3050 ve 3050ti modellerinde kronik adaptör sorunu var.

Lenovo'nun 3050 ve 3050ti modellerinde kronik adaptör sorunu var.
Çok saçma değil mi? Soruna karşı bir çözüm yok mu? İllaki satacaklar bozulacak servise mi göndereceğiz? Ben mardinde oturuyorum geçen yazıcıyı servise gönderdik 1 aydır yok aradğımızda konum farkı çok var falan diyorlar

Çok saçma değil mi? Soruna karşı bir çözüm yok mu? İllaki satacaklar bozulacak servise mi göndereceğiz? Ben mardinde oturuyorum geçen yazıcıyı servise gönderdik 1 aydır yok aradğımızda konum farkı çok var falan diyorlar
Servis'e gönderirseniz adaptörü değiştiriyorlarmış. Forumda daha fazla konu vardı adaptör sorunu hakkında bakabilirsiniz.

Ayrıca buda işlemcinin sıcaklık değerleri(Turbo boost açık):

+1000TL 1TB versiyonu da Hepsiburada'da var.
5500M daha eski ama 3050 serisi ile sanırım benzer performans veriyor.

Bunu incelemedim ama kağıt üzerinde fena durmuyor.

Belli bileşenler belirleyip uygun fırsat kovalayabilirsin. (ben o durumdayım :) )
Yazılım veya benzer bir iş için kesinlikle 16 GB almanı öneririm, ya da bir süre 8 GB kullan sonra yükseltirsin, değerini daha iyi anlayabilirsin :)

+1000TL 1TB versiyonu da Hepsiburada'da var.
5500M daha eski ama 3050 serisi ile sanırım benzer performans veriyor.

Bunu incelemedim ama kağıt üzerinde fena durmuyor.

Belli bileşenler belirleyip uygun fırsat kovalayabilirsin. (ben o durumdayım :) )
Yazılım veya benzer bir iş için kesinlikle 16 GB almanı öneririm, ya da bir süre 8 GB kullan sonra yükseltirsin, değerini daha iyi anlayabilirsin :)

Hocam şu an gerçekten Max sınırım 15k daha fazlasını geçemiyorum. Tavisye için teşekkürler yine de dediğiniz gibi yapacağım sonradan 8 GB yükseltme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı