15 bin TL tablet önerisi

Huawei Matepad 11.5S klavye+ kalem mi tercih edilmeli yoksa Samsung Tab S9 FE mi? Ders çalışmak ve dizi izlemek için.

Xiaomi Pad 6 bakabilirsiniz, pad 7 ve pad 7 Pro tanıtıldı özellikler iyi ama fiyatlar gereksiz şekilde pahalı geldi bana onları beklemeye gerek olacağını düşünmüyorum zaten bütçeyi aşıyor iPad depolama yüzünden eleniyor Samsung, Xiaomi'ya da Huawei arasında seçim yapmanız gerek Huawei tabletler özellik olarak güzel denebilecek seviyede olsa da Google sorunları mevcut Samsung tarafında s9FE not tutma için gayet iyi olsa da işlemcisi oyun tarafında üzer Xiaomi işlemci olarak daha iyi fakat pek fazla yorum ve kullanıcı deneyimi görmedim.

Forumda çok göremedim ama Lenovo P12 hakkında görüşleriniz var mı?

Forumda çok göremedim ama Lenovo P12 hakkında görüşleriniz var mı?
Lenovo'nun tabletleri çok meçhulde bir tablet açıkçası. Ne kullanıp da memnunum diyen gördüm ne de memnun değilim diyen. Hakkında bilgi sahibi olmadığım için yorum yapmak istemiyorum ancak donanımı pek iyi gibi gelmedi.

Honor tabletler hakkında bilgisi olan var mı?

iPad konusunda kararsız kalmamın sebebi o. 64 yetmeyebilir kalem ve klavye derken bütçeyi de aşmış oluyor.

Xiaomi Pad 6 al hocam mükemmel tablet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…