15 bin TL tablet önerisi

S9FE alabilirsiniz ama oyun konusunda fazla bir şey beklemeyin sadece not tutma konusunda işinizi çok rahat görür o bütçede oyun için iPad 10 ya da Xiaomi tabletlere bakabilirsiniz en çok performansı verecek iPad 10 olur ama 64 GB hafıza ve kalem gelmemesi gerçekten çok kötü.

Eskiden oynuyordum hocam hatta çok iyi hatırlarım.İlk pubg yükleyip bakmıştım.90 FPS alıyordu ayarlardan ayarlayınca.Ancak tablet yanıyordu.İster 60 fps ile oynasın ister 90 ile seçenek olsun yeter ki.

Oyun performansı iyidir bence.

Kuzenimde vardı, deneyimlediklerim kadarıyla oyun konusuna bile girmeye gerek yok. Kalitesi oyun için çok düşük bana göre.

S9FE alabilirsiniz ama oyun konusunda fazla bir şey beklemeyin sadece not tutma konusunda işinizi çok rahat görür o bütçede oyun için iPad 10 ya da Xiaomi tabletlere bakabilirsiniz en çok performansı verecek iPad 10 olur ama 64 GB hafıza ve kalem gelmemesi gerçekten çok kötü.
Ipad konusunda kararsız kalmamın sebebi o. 64 yetmeyebilir kalem ve klavye derken bütçeyi de aşmış oluyor

iPad konusunda kararsız kalmamın sebebi o. 64 yetmeyebilir kalem ve klavye derken bütçeyi de aşmış oluyor

Hocam bende 64 GB var, bayağı yetersiz kalıyor. Alırken bunları da göz önünde bulundurun. Ancak not tutma vs. 2.plandaysa orijininal bi' Apple Pencil almaya gerek yok. Gereksiz masraf eğer önceliğiniz o değilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı