İkisi de iyidir. Ben olsam Matepad alırdım. Oyunlarla falan haşır neşir olmayacaksan gayet iyidir Matepad ama S9Fe'de çok yönlü güzel bir tablet. İkiside beklentilerin karşısında pişman etmez.
Not uygulamasının ve işletim sisteminin ne derecede olduğunu bilmiyorum ama birinci öncelik oyunsa pad 6 daha çok tatmin eder s9FE o kadar iyi bir performans sunmuyor.
İkisi de iyidir. Ben olsam Matepad alırdım. Oyunlarla falan haşır neşir olmayacaksan gayet iyidir Matepad ama S9Fe'de çok yönlü güzel bir tablet. İkiside beklentilerin karşısında pişman etmez.
Oyun kısmında da çok üzmez gibi sanki hocam. Kirin 9000WL işlemcisi varmış Snapdragon 888 denginde diyorlar Exynos'a kıyasla daha iyi bir seçenek gibi geldi.
Oyun kısmında da çok üzmez gibi sanki hocam. Kirin 9000WL işlemcisi varmış Snapdragon 888 denginde diyorlar Exynos'a kıyasla daha iyi bir seçenek gibi geldi.
Hocam kirin 9000 hakkında baya bir araştırma yapsam da kayda değer bir şey bulamadığım için yorum yapamıyorum ancak oyun için Exynos 1380'den daha iyi olduğunu düşünüyorum sizin gibi.