15 bin TL tablet önerisi

Wanhedaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci
Msi B650M Anakart
4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı
32 GB Ram
2Tb m.2 SSD
Windows 11 Pro işletim sistemi
Çizim yapacağım dizi film izleyeceğim ekran batarya güzel olsun. Bütçe 15.000 TL.
Aklımda Redmi pad Pro var güzelse almayı düşünüyorum. Bu fiyat segmentinde bir de S9 FE var fakat pek sevemedim. Sizlerden önerilerizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi donanım olarak belki en iyi şeyleri koyabilir ama yazılım olarak berbat ötesi. Bende Redmi pad SE modeli var en basit oyunlarda bile kasma donma oluyor, arayüzde takılmalar var, şarj su gibi akıyor. Xiaomi hiçbir modeline MHL desteği koymamış. Ben sırf TV'ye bağlayıp video film izlemek istemiştim fakat bu kadar basit bir şeyi bile koymaması üzücü.

Çizim yapacağım dizi film izleyeceğim ekran batarya güzel olsun. Bütçe 15.000 TL.
Aklımda Redmi pad Pro var güzelse almayı düşünüyorum. Bu fiyat segmentinde bir de S9 FE var fakat pek sevemedim. Sizlerden önerilerizi bekliyorum.

Hocam çizim yapacaksan Redmi pad Pro'nun kalemi Türkiye'de satılmıyor stok falan yok s9FE de ise kalem yanında geliyor. Oyun oynamayı düşünmüyorsan s9FE işini rahat bir şekilde götütür.

S-Pen çok farklı bir deneyim sunuyor.
X markası da kalemli tableti var inanın sadece tıklamak için.
Yani ekrana eliniz, parmağınız değmesin diye olan kalem extrası yok ..
Samsung'un en az 7 yıl tecrübesi var kalemli tablet konsusunda.
Bende tab a9 var tam 13 saat ekran süresi veriyor ..
S9fe 15-18 saat ekran süresi ile nerdeyse 3 günde 1 şarj edeceğiniz cihaz.
Ekranı kaliteli değil o ayrı konu ..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı