15 bin TL'ye üniversite için dizüstü bilgisayar önerisi

Dediğim gibi 2-3 sene sonra bile pili ve icindeki donanımı işimi görebilecek bir notebook lazım daha uyguna bulursam neden olmasın.

Çalışma ve sunum arada eğlence için iPad Pro bence gerçekten iyi bir seçenek. Eğer tablet istemiyorum diyorsan 15 bin TL'ye MacBook, o da olmazsa 4-5 bin TL'ye ultrabooklar bulabilirsin.

İfadeler: VIN
Çalışma ve sunum arada eğlence için iPad Pro bence gerçekten iyi bir seçenek. Eğer tablet istemiyorum diyorsan 15 bin TL'ye MacBook, o da olmazsa 4-5 bin TL'ye ultrabooklar bulabilirsin.
Anladım teşekkürler, peki ya macbook cidden fiyatını hak ediyor mu ?

Anladım peki ya öneriniz varmıdır rahat işinizi görür dediğiniz

Şu an araştırabilecek durumda değilim, kusuruma bakmayın fakat önem göstereceğiniz noktalar şunlar olmalı. Varsa ki sanmıyorum fakat yine de araştırın, M.2 SSD'li var ise 250GB gibi komik rakamlar olmasın örneğin 500 veya 1TB ise alabilirsiniz, HDD'ye ek olarak veya tek depolama olarak alabilirsiniz, 500 yetmeyebilir ama. M.2 yoksa da canınızı sıkmayın, normal SSD'de alabilirsiniz. Onun dışında işlemcinin iyi olmasına önem gösterin. Diğer seçenekler çok da önemli değil zaten.

Özelliklerine tabi ki bakıyorum. Tasarım ve malzeme kalitesi açısından gayet başarılı. Bütçe yüksek olduğu için bunu önerdim. Bütçe yüksek diye illa pahalı bir Laptop almak zorunda da değil ama.

Anladım peki ya öneriniz varmıdır rahat işinizi görür dediğiniz

Oyun oynanmayacaksa önerim:

İçinde 512 GB SSD var. Alanı yeter artar bile. Özellikleri oyun oynanmayacaksa gayet yeterli işinizi görür.

Anladım dikkat edeceğim çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…