15 Pro Max alınır mı?

Şu an ne kullanıyorsunuz?
Galaxy S8.

Hocam yani şimdi 77 bin TL'ye değer mi? Bilmiyorum ama özellikleri güzel bir telefon zaten orası tartışılmaz fakat gereksiz pahalı ve bence günlük kullanım dışına çıkmayacak bir telefona 25 bin TL'den fazla vermek gereksiz.
Hocam yurt dışından alacağım o yüzden fiyat önemli değil.

Global fiyatında bir şey yok aslında, buradaki bazıları doymak bilmiyor o yüzden fiyatına göre vasat deniliyor, yoksa olması gereken fiyata satılıyor telefon.

Vergi telefonun fiyatından fazla.

İki düşünceyle alabilirsin. 2 yıl sonra yeni bir telefon alırsam sattığımda fazla değerini kaybetmesin. Ya da 5-6-7 yıl uzun bir yolculuğa çıkayım.
Şuan S8 kullanıyorum ve 2018'de almıştım. Yani bunu da aynı şekilde uzun bir süre kullanırım.

Vergi telefonun fiyatından fazla.
Yurt dışından alacağım için buradaki fiyatı önemli değil.

Global fiyatında bir şey yok aslında, buradaki bazıları doymak bilmiyor o yüzden fiyatına göre vasat deniliyor, yoksa olması gereken fiyata satılıyor telefon.

S23U ile 14 PM aynı fiyatta ancak Türkiyede öyle mi? Hayır. Olması gereken fiyat bu değil.
@Montyxss Hocam kimisi telefon yanıyor diyor, kimisi aslında çok ısınmıyor ama sıcak hissettiriyor diyor, kimisi ısınma problemi yok diyor. Siz ne zaman alacaksınız?

S23U ile 14 PM aynı fiyatta ancak Türkiyede öyle mi? Hayır. Olması gereken fiyat bu değil.
@Montyxss Hocam kimisi telefon yanıyor diyor, kimisi aslında çok ısınmıyor ama sıcak hissettiriyor diyor, kimisi ısınma problemi yok diyor. Siz ne zaman alacaksınız?
Yılbaşı

14 Pro Max alın hocam bence ya da S23 Ultra.
Sızıntıları çıkar herhalde yakında 24U'nun. Fakat S23U'da da aynı problem var benim için, ekranı çok büyük. Biraz daha küçük olsaydı düşünmezdim bile. Yani ekranı günlük kullanım için uygun değil bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı