iPhone 15 Pro Max alınır mı?

Ben 2.5 yıllık S21'i artık yavaşlamaya başladığı, UI donmaya başladığı ve günde 3. şarjı istemeye başladığı için değiştirmek mecburiyetinde kaldım. 15 Pro Max ısınıyor diyorlar, benim S21 daha çok ısınıyordu. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, Samsung "uzun süreli kullanımda kasmaz" muhabbetine ben deneyimlerime dayanarak inanmıyorum.

Ancak "hangisi daha iyidir" sorusuna da net bir cevap veremiyorum. Apple da aynı haltın laciverti. Arayüzü akıcı olsun, optimizasyon problemi yaşamayım derdiniz varsa Apple alın. Yok ben ayın kriterlerini çekicem, yok ben 8K video çekicem gibi dertleriniz varsa Samsung alın. Kamera karşılaştırmalarını birçok kişi atmış zaten. Farkı ayırt etmek için pixelpeeking yapmanız gerekiyor. Dolayısıyla ben telefon seçimimde kamerayı belirleyici faktör tutmazdım.

Samsung'da sosyal medya entegrasyonu ne alemdedir bilemiyorum, çünkü Samsung bu işe S22'yi tanıtırken girişip S21'i yavana atmıştı. Benim instagram hikayelerim çok uzun bir süre yine çamur gibi kalmıştı :) S22'deki Galeriden çıkartma alma özelliği daha birkaç ay önce gelmişti. S24 geldiğinde ve yeni bir yazılım özelliği tanıtıldığında S23'e aynısının olmayacağını garanti veremiyorum. Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

"Alınır mı?" sorusuna gelecek olursam, evet alınır. Yani niye alınmasın ki? iPhone 14 Pro veya 13 Pro serisinden geçiyor olsaydınız bekleyin derdim ama telefonunuz yok diyorsunuz. Niye gidip 3-5 bin tl kurtarmak için 14 Pro serisine bakasınız mesela? Telefon zaten 77bin tl. Alın gitsin. Tek kıyas Samsung S23 Ultra modeli olur, onun da yenisi Şubatta çıkıyor zaten. 3 ay yeni telefon kullanacaksanız siz bilirsiniz.

Şimdiden hayırlı olsun.

Benim instagram hikayelerim çok uzun bir süre yine çamur gibi kalmıştı
Ne çamuru? cam gibi çekiyor samsung cam!

Ya bilmiyorsun ya da kasti yapıyorsun. Bak bakalım 144 p miymiş
Kullanan arkadaşlarımın bizzat kör ola ola 15fps 144p storylerini izliyorum. Samsungdan para alan içerik üreticilerinin cihazı cilalayıp size sunmasına inaniyorsanız söylenecek bir şey kalmıyor. :D

Eskiden instagrama uyumlu çalismadığı için
Asla herhangi bir uygulamayla uyumlu çalışamaz ki 80 bin tane çerçeve boyutu var 1 tane modele optimizasyon yapsalar diğer modelde fire veriyor.

144p storyleri goremiyorum ben?
Hepsi çamur ve fps droplar var. Ani hareketlerde blurlaşıyor. Ama gereksiz size bunları söylemek. En iyisi samsung hocam, gerisi yalan.

8K video çeksin. 8K ekranı var mı yok
8K çektiği videolarda yarı yarıya crop atması olayına büyük patlamıştım S20 Ultra'nın. Umarım güncel savundukları cihazlarda böyle saçma sapan sorunlar yoktur. :D

Son düzenleme:
Asla herhangi bir uygulamayla uyumlu çalışamaz ki 80 bin tane çerçeve boyutu var 1 tane modele optimizasyon yapsalar diğer modelde fire veriyor.
Zaten alt segment samsunglar için söylemedim. S21 serisinde bile uyumlu değil bunu bende biliyorum çünkü kullandım zamanında ama s22 ile birlikte instagram uyumlu çıkıyor amiral gemileri onu diyorum. He samsung sosyal medya konusunda iphone dan iyidir gibi bir iddia da da bulunmadım. Fakat abarttığın kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Kullanan arkadaşlarımın bizzat kör ola ola 15fps 144p storylerini izliyorum. Samsungdan para alan içerik üreticilerinin cihazı cilalayıp size sunmasına inaniyorsanız söylenecek bir şey kalmıyor.
Bence bu savunma mantıklı değil. He eğer sponsorlu içerik olsa dediğiniz doğruydu fakat sponsorlu içerik değil. Sonuçlar doğruyu yansıtıyor ki size attığım hiçbir fotoğrafta samsung daha üstün değil (bazı gece çekimleri hariç). Ben o fotoğrafları kamerasının kötü olduğunu iddia ettiğiniz için attım. Aralarında fark yok bence ki attım da fotoları zaten.

S22'yi tanıtırken girişip S21'i yavana atmıştı. Benim instagram hikayelerim çok uzun bir süre yine çamur gibi kalmıştı
Evet böyle bir durum var maalesef. Güncelleme getireceklerini söylemişlerdi ama ne alemde bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı