15 Pro Max çıkınca sitelerde satılacak mı?

Evet. Ama önerim Apple'dan almanız size uymuyorsa Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde de satılacak aynı anda.
Amazon'dan al, pahalı cihaz sorun yaşanırsa desteği çok daha iyi diğer sitelere göre.
Bir test kitabı almıştık kargo ile sorun çıktı iade yaptılar ürün de geldi ama kitabı kırtasiyeden aldığım için iade ettim(ekstra para yok).

Hepsiburada'dan babam çanta aldı 6 ay oldu gelmedi desteği yalan söylemiş, yurt dışından tedarik edemedik demiş ama satıcı Türk mağazasıymış.

Kesinlikle Amazon’dan almalısın. Apple sayfası var Amazonda ve garip bir şekilde Apple Store’den birkaç bin lira daha ucuza oluyor. Amazondan şaşmayın.
Apple store kazık zaten. Ücretsiz lazer baskı diyorlar Airtag'de ama fiyata zaten eklemişler.

Hepsiburada'nın kendisinden alacağım konuştum satıcı kendileriymiş sebebi ise şu ayın 3'ünde üniversitede olmam lazım 22'sinde sipariş vereceğim Hepsiburada üzerinden ön sipariş yani ve 29'unda gönderilecekmiş öyle dediler ve bulunduğum şehre hiç ulaşamadığımız UPS getireceğine Hepsiburada'dan alırım en azından HepsiJet getirir daha iyi. Zaten bugüne kadar 100 tane ürün almışımdır Hepsiburada'dan pahalı ve pahalı olmayan bir sorun yaşamadım.

@Thundem komik olan nedir hocam haha atıp duruyorsunuz? Zorunuza giden şey nedir kim üzdü sizi :D

Hocam peki burası ürünü gene Hepsiburada üzerinden gönderiyor sanırım değil mi?
Satıcı olarak yazar sayfaya satışı düştüğü an. Ben önceden sipariş vermiştim. Direkt apple yazıyordu. Apple göndermişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı