15 Pro Max Dayanıklılık Testinde Kaldı

Forum Clerk

Hectopat
Makaleler
1
Beni en çok şaşırtan Jerry kanalının yaptığı bükme testinde kalması. Normalde çok sağlam olurlar. Camların da çıkıntılı olması yardımcı olmadı. Düşme testinde titanyumun enerjiyi absorbe etmek yerine cama aktardığını düşünüyorum. Ayrıca Pro Max bükme testinde kalırken Pro'da sorun olmadı. O konuda telefon içinde boşluk mu var diye aklıma geldi. Başka bir telefonda öyle olmuştu. Sizin fikirleriniz neler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Titanium kullanarak bitmiyormus demekki. Apple mühendislerinin drop test yapmamis oldugunu dusunmuyorum. 14 Pronun 15 Proya Saglamlik nezdinde fark atmasi da ilginc olmus. Type c 14 pro olsa bu videolardan sonra onu alırdim.

Titanium kullanarak bitmiyormus demekki. Apple mühendislerinin drop test yapmamis oldugunu dusunmuyorum. 14 Pronun 15 Proya Saglamlik nezdinde fark atmasi da ilginc olmus. Type c 14 pro olsa bu videolardan sonra onu alırdim.
Aslında düşme testinde düşüncem titanyumun hiç esnememesi ve enerjiyi iyi dağıtamaması. Bükme testi beni çok şaşırttı. O rezalet bence. S24 de titanyum ile geliyor. Aynı şey onda da olur diye düşünüyorum. Samsung ve Apple sağlamlık olarak çok yakınlar ve benzer materyal kullanıyorlar. Kalite kontrol de de ciddi sorun var, kamerada toz, eşit olmayan boya gibi. Bunların sadece çin fabrikasında olduğu söyleniyor. Ne Twitter da ne de burada kimse konuşmayınca konu açayım dedim.

Aslında düşme testinde düşüncem titanyumun hiç esnememesi ve enerjiyi iyi dağıtamaması. Bükme testi beni çok şaşırttı. O rezalet bence. S24 de titanyum ile geliyor. Aynı şey onda da olur diye düşünüyorum. Samsung ve Apple sağlamlık olarak çok yakınlar ve benzer materyal kullanıyorlar. Kalite kontrol de de ciddi sorun var, kamerada toz, eşit olmayan boya gibi. Bunların sadece çin fabrikasında olduğu söyleniyor. Ne Twitter da ne de burada kimse konuşmayınca konu açayım dedim.
Cok iyi etmissin dostum. Bu konulari gormesem fikrim dahi olmazdi 15 in saglamligi hakkinda. Bence arabalardaki mantigi kullanmalari gerekirdi. Arabalarin tamponlari genelde plastik veya daha esnek bir malzemeden yapilir. Kaza aninda tampon ve kaput esneyerek enerjiyi absorbe eder. Ayni sekilde kokpitte de koltuklarin altinda veya baska noktalarda o ani impact esnasinda enerjiyi sonumleyecek baska esnek malzemeler kullanilir ki yolculara yansimasin. Bu titanium meselesi de oyle. Belki cerceve saglam ama dusunce Titanium gayet saglam bir materyal oldugu icin enerji direkt olarak arka cama, ic aksama, veya on cama aktariliyor, cam enerjiyi direkt olarak aldiginda carpmayi o absorbe edip kiriliyor.

@Ahmet Yener22 hayır görmemiştim ama A17 Pro hakkında olumsuz şeyler gördüm.
Screenshot_20230920_073404_YouTube.jpg

Kisalmis batarya ömrü:

Ama sizin konu daha şaşırtıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı