15 tatilde ders çalışamamak

Telefon konusunda ben de katılıyorum. TikTok falan insanların beynini zehirliyor. Ben de YouTube bırakmaya çalışıyorum. Sınav senemde rezalet Xiaomi'm sağ olsun günlük maksimum 1-2 saat kullanıyordum. Çok etki ediyordu.
TikTok beyin yiyen parazit zaten direkt.

Kendini şu kadar çalışacağım bu kadar çalışacağım diye sınırlama. Gidip şimdi 1 saat çalışacağım hiç kalkmadan falan dersen saate bakarken dersi unutursun. Beynin yorulunca mola ver 15 dakika sonra devam et. Bir de dersleri sevmenin bir yolunu bul. Kendini hedefinle motive et. Hedefin lise kazanmak olmasın, annene bir havuzlu villa alabilmek olsun.

Telefon konusunda ben de katılıyorum. TikTok falan insanların beynini zehirliyor. Ben de YouTube bırakmaya çalışıyorum. Sınav senemde rezalet Xiaomi'm sağ olsun günlük maksimum 1-2 saat kullanıyordum. Çok etki ediyordu.
Bu nedenle tuşluya geçmek en mantıklısı. 12-13 yaşında birinin akıllı telefondan yapması gereken aşırı önemli şeyler olamaz zaten.

TikTok beyin yiyen parazit zaten direkt.

Hocam 1 haftadır YouTube kullanmıyordum kullanayım dedim 3 günde beynim falan mayıştı resmen. Zehir gibi. Bırakmaya çalışıyorum şu mereti. Sadece sınav senesi için değil bence herkes için bir tehdit.

Hocam 1 haftadır YouTube kullanmıyordum kullanayım dedim 3 günde beynim falan mayıştı resmen. Zehir gibi. Bırakmaya çalışıyorum şu mereti. Sadece sınav senesi için değil bence herkes için bir tehdit.
YouTube gene iyi hocam ya, biraz izlenilen şeye bağlı.

Ben de bırakmıştım dün başladım geri. Bugün derse oturamadım, kendime mola saydım. Yarın son gaz optik kasacağım inşallah :D.

Eşit mi sözel mi sayısal mı seçeceksiniz? Çalışmadan olmaz orası kesinde bir insan bir dersi hiç yapamıyorsa bir zahmet salsın onu zaten. Ders çalışmanında adabı var otobüste kimya çözmek nedir ya.

Hocam zaten bizim okulda %90 sayısal %10 TM oluyor. Sayısal seçeceğim ben de. Çalışmanın adabı olur mevzusunda da zaten otobüste insanlar çok gergin ve otobüslerde boş yer bulmak hep kolay olmuyor. Özellikle dolmuşun ben hiç kolay kolay boşaldığını görmedim. Ben okulda teneffüste falan çözüyordum ve genelde eve gelince 1 saat çözüyordum. Toplam 2-3 saat yani. Şu anda da öyle gerçi. Sınav senesi sonrası hayat mükemmel oluyor olayı tamamen bir yalan :D

Maalesef o da bitti. Genel olarak Shorts kullanılıyor artık. Videolar da kısa kısa olduğu için zamanın nasıl geçtiği fark edilmiyor. 1 video 1 dakika civarı zaten.

Hocam zaten YouTube'da kısa video %70, normal video %30 falan şeklinde artık. PC'de bile doldurmuşlar kısa video. Ayrıca içerikler de dümdüz şarkıdan ibaret. Biz telif hakkına kızıyorduk ama iyi ki varmış. Şu an koyuyorlar arkaya metamorphosis sonra ne yaparsan boş. Millet zaten müziği dinliyor :D

Hocam zaten bizim okulda %90 sayısal %10 TM oluyor. Sayısal seçeceğim ben de. Çalışmanın adabı olur mevzusunda da zaten otobüste insanlar çok gergin ve otobüslerde boş yer bulmak hep kolay olmuyor. Özellikle dolmuşun ben hiç kolay kolay boşaldığını görmedim. Ben okulda teneffüste falan çözüyordum ve genelde eve gelince 1 saat çözüyordum. Toplam 2-3 saat yani. Şu anda da öyle gerçi. Sınav senesi sonrası hayat mükemmel oluyor olayı tamamen bir yalan :D
TM? Evet gerginler bende onlardan biriyim de otobüste test çözmek ne bileyim çok garip. Bi okulda bazı dersleri hocalar bölüyor şu ders ders işlicez diğer ders test diye ben bir o zaman çözüyorum, bir performans yada proje ödevinde çözüyorum yada düz ödevde. Başka çözmüyorum. 2-3 saat helal olsun nasıl dayanıyorsanız. Ben max 1.5 saat dayanabiliyorum. Evet okul hayatı boyunca rahat yok sonrasında da rahst yok, aslında yapılan işe göre var da çok uzadı be.

Maalesef o da bitti. Genel olarak Shorts kullanılıyor artık. Videolar da kısa kısa olduğu için zamanın nasıl geçtiği fark edilmiyor. 1 video 1 dakika civarı zaten.
%95 normal %5 shorts izliyorum daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı