15 tatilde ders çalışamamak

TM? Evet gerginler bende onlardan biriyim de otobüste test çözmek ne bileyim çok garip. Bir okulda bazı dersleri hocalar bölüyor şu ders ders işlicez diğer ders test diye ben bir o zaman çözüyorum, bir performans ya da proje ödevinde çözüyorum ya da düz ödevde. Başka çözmüyorum. 2-3 saat helal olsun nasıl dayanıyorsanız. Ben Max 1.5 saat dayanabiliyorum. Evet okul hayatı boyunca rahat yok sonrasında da rahst yok, aslında yapılan işe göre var da çok uzadı be.

%95 normal %5 Shorts izliyorum daha iyi.

Hocam zaten dediğiniz gibi illaki boş ders oluyor. Hele hele ki bize temel dini bilgiler yok seçmeli beden falan da eklediler. Bir de proje dersi de var. Haftada en az 6-7 saat çalışabileceğimiz boş dersler var yani. TM de ayrıca Türkçe matematik demek. EA yani. 2-3 saat ayrıca sınav senesinde öyleydi. Şu an maksimum 3 saattir. Genelde 1-2 saat yani yine. Ayrıca ömrünüzün geri kalanını güzel geçirmek istiyorsanız 10 yıl işkence şart hocam başarı için. Bunu da bilin. Eğer şu an rahat istiyorsanız ayrıca ömrünüzün geri kalanında işkence çekeceksiniz. Yani her türlü bir şekilde o yollardan geçeceksiniz iyi veya kötü. :)

Hocam zaten dediğiniz gibi illaki boş ders oluyor. Hele hele ki bize temel dini bilgiler yok seçmeli beden falan da eklediler. Bir de proje dersi de var. Haftada en az 6-7 saat çalışabileceğimiz boş dersler var yani. TM de ayrıca Türkçe matematik demek. EA yani. 2-3 saat ayrıca sınav senesinde öyleydi. Şu an maksimum 3 saattir. Genelde 1-2 saat yani yine. Ayrıca ömrünüzün geri kalanını güzel geçirmek istiyorsanız 10 yıl işkence şart hocam başarı için. Bunu da bilin. Eğer şu an rahat istiyorsanız ayrıca ömrünüzün geri kalanında işkence çekeceksiniz. Yani her türlü bir şekilde o yollardan geçeceksiniz iyi veya kötü. :)
Keşke herkes için daha basit olsa... Ama iyi demişsiniz. Ve ayrıca minnak bilgi için sağolun artık TM nin EA olduğunu bilicem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı