15 Tatilde Yapılabilecek İşler

Arkadaşlar bence siz yaşımıza çok kötümser bakıyorsunuz. Gerçekten emek verir ve dayanıklıysa hakettiği parayı veriler. Zaten bu adam enayi mi ki 100 TL almak yerine 50 TL alsın. :)

Ben de 4. Kata 3 damacana çıkarıyordum. Bir de şeker kutuları vardı 20 KG onlardan 2 tane üst üste aldım ağır geldi ama sesim çıkmadı hep yukarı ben çıkarırdım. Birde maden suyu şişlerinin 24’lü kutuları olurdu, onlardanda 3 tanesini üst üste koyup çıkarırdım.

100TL kim veriyor? Veren varsa söyle beni işe alsınlar.
100 TL almak yerine 50 TL alsın dedim, yani hakettiğinden daha azını almaz, verirlerse hakkımı verin deyip hakkını arar anlamında.
100 TL 2 günde rahat toplanır, zaten masrafın yok ailenle kaldığın için.
Hem 100 TL için girdiğin işe değmez, kimse 2 gün gelip sonra gelmicek adamla çalışmaz. Ya da çalışmak istemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 TL bir şey değil, kendine güveniyorsan çalışırsın da ancak kısa süreli iş bulman zor. Adamlar kalıcı ve işe yarayacak tip arıyorlar. 5 gün sonra bırakacaksın işi, adamın işine gelmezsin bu sebeple.

Varsa annenin, babanın, dayının, amcanın tanıdığı tanıdık bir yer, oraya git. Dışarıda kendin bulman zor kısa süreli.

Çalış kardeşim çalış. İş bulabilirsen çok ağırlığın altına girmeyecek şekilde çalış, o zaman zorluğu görürsün. Derslerine çalışmana teşvik olur. 2 hafta çalışırsan tahminimce günlüğün 35 TL filan olur o da 400 TL güzel para :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı